Invitationer:  De var i to lag det yderste lag var råhvidt, med et udskåret hjerte, hvor der var dekoreret med små røde hjerter omkring, inden i var der rødt papir med et lille digt og selve indbydelsen. De to lag var bundet sammen af et stykke muresnor. 
Parret havde desuden valgt at lave en hjemmeside som supplement til invitationen. Her kunne gæsterne se kørselsvejledning til kirken og feststedet, menuen, og ønskelisten.
Kirken:   Århus Domkirke
Salmer:   “Det er så yndigt”, “Kærlighed fra Gud”, “Nu takker alle gud”.
Transport fra kirken:   Parret skulle have kørt i brudens fars gamle MG, men den brød sammen på turen fra Sjælland til Jylland, så i stedet lånte de en af gæsternes bil.
Fotografering:  Aarhus fotografi, hvor parret fik taget billederne i Botanisk have. Han laver nogle smukke billeder, men parret synes stadig, at det er mange penge at give for billeder.
Feststedet:  Festen blev holdt på Ryomgård, som er en gammel firlænget gård, som nu er lavet om til økologisk landbrugscenter. Egentlig lejer de ikke deres ene længe ud til folk, de ikke kender, men parret var så heldige, at ejerne syntes om dem, og de fik lov til at leje længen. Det var inklusiv overnatningsmuligheder for gæsterne. Parret medbragte selv kok og tjenere.
Menuen:   Forret: Rødtunge roulade. Farseret med laksemousse, barderet med savojkål og noritang. Serveret med krebsehaler og dertil sauce vinblance.
Aperitif: Champagnesorbet. 
Hovedret: Krondyrfilet. Farseret med fasan souffelfars. Barderet med fedtnet dertil kartofler med soltørret tomater. Dertil serveres sauteret svampe og rødløg i filodejkurv og med orangesauce. Som ekstra tilbehør var der waldorfsalat. 
Dessert: Nøddeflager med friske frugter og rørt passionscreme. 
Parret kan varmt anbefale kokken, som hjalp dem med meget af planlægningen af brylluppet (både med blomster, bryllupskage og vin). Hvis I vil have en super kok, som sørger for, at Jeres dag bliver lige så speciel og dejlig.
Bordplan:  Hestesko, da det var den måde, der kunne sidde flest mennesker i lokalet. Der var 63 gæster i alt, og der kunne ikke være flere i lokalet
Brudens tøj:   Brudens kjole, sko og slør blev købt hos Frk. Nitouche i Vejle, skørtet blev gratis lånt med.
Frisuren:  Gommens tante, som er uddannet frisør, satte brudens hår.
Make-up:  Bruden lagde selv makeup. 
Gommens tøj:   Gommen var klædt i et Hugo Boss jakkesæt i sort. Købt i Sydtyskland på et lager der ligger i nærheden af en af Hugo Boss’ fabrikker. 
Ringene:  18 karat guld – de er banket let på overfladen, så de har fået en lettere ridset overflade. I brudens ring er der en 0,25 karat brillant. Ringene er købt i Esbjerg.
Buketten:  Buketten bestod blandt andet af hvide og blå (blå kornblomster) blomster. Den var udformet som et lille vandfald. Borddekorationerne var lavet af samme slags blomster. Alle blomsterne blev kreeret af en bekendt.
Borddækning:  Blå duge og borddekorationerne med blå og hvide blomster. Bordkortene var udskåret med små sommerfugle, og der var sat små trekantede menuoversigter på bordene. Som servietdekoration havde parret valgt brudeskoen.
Musik:   Der var ikke musik under middagen. Men til dansen bagefter var der musik fra et stereoanlæg
Toastmaster:  En meget livlig pige, der ikke er bange for at sige noget. I samarbejde med køkkenet fandt hun ud af, hvornår hvem skulle tale. Hun sagde, at hun havde frygtet opgaven, men at det nærmest var overtjeneren, der klarede opgaven for hende.
Parrets taler / sange:   Parret holdt velkomsttalen, da det var dem selv, der havde stået for brylluppet. Desuden holdt de søde og rørende taler for hinanden.
Bryllupskagen:  Bryllupskagen var ret utraditionel. Det var en flad kage, dekoreret med frugter og indscannede billeder på rispapir af brudeparret (som også kunne spises).
Overnatning:  Brudeparret overnattede på et bed & breakfast i nærheden af feststedet, herfra tog de tilbage til feststedet næste dag, så de kunne nyde morgenmaden med de overnattende gæster (en virkelig god idé som varmt kan anbefales).
Morgengaven:  Et stort kys og løfter om altid at elske og ære hinanden.
Bryllupsrejsen:  Først tog parret 14 dage i sommerhus på Sjælland, og dernæst tog de 14 dage til Kreta.
Pyntning af hjemmet:   Da parret holdt festen cirka 40 kilometer fra deres hjem, var der ingen oppyntning af deres hjem.
 
brudesko

Læs også: