Fotograf bryllup

Fotografering ved bryllupper

Når brylluppet er overstået er der kun få fysiske minder tilbage, og et af dem er bryllupsbillederne. Derfor er en bryllupsfotograf en essentiel del af bryllupper i Danmark.

Det er ikke nok med bryllupsbilleder, det skal også gerne være gode bryllupsbilleder. En fotograf der laver bryllupsfotografering, ved godt hvor meget bryllupsfotos betyder for brudeparret når de skal mindes deres store dag.

En fotograf til bryllup bør derfor altid gå ud med bryllupsfotograferingen som sin primære opgave. Der er ikke plads til fejltagelser på den store dag, for det kan IKKE gøres om igen.

Den professionelle fotograf kontra amatør fotografen

Vi har som fotografer tit oplevet at brudepar har kontaktet os og spurgt til om det er muligt at bestille en bryllupsfotografering efter deres bryllup er overstået fordi de ikke har været tilfredse med deres bryllupsfotos.

Mange amatørfotografer tilbyder portrætfotografering og bryllupsfotografering i mange forskellige afskykninger. Og der findes bestemt også dygtige og kreative amatørfotograf, men desværre langt fra alle amatørfotografer kan sammenlignes med en rutineret og dygtig professionel fotograf – og heldigvis.

En fotograf uddannelse tager mange år og sammenlignet med andre erhverv, sætter man jo heller ikke en mekaniker til at operere et menneske og omvendt heller ikke en læge til at justere biler.

Den professionelle fotograf laver billeder med stor erfaring fordi han eller hun ved at billederne og kravet til billederne altid er høje. De har lært af deres mange år i faget, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Så vælg din fotograf med hjertet, men vær sikker på fotografen kan levere indenfor den pressede tidsramme man arbejder under som fotograf især ved bryllupper og pressefotos.

Det kreative bryllupsfoto vs. det klassiske bryllupsfoto

Når i vælger jeres bryllupsfotograf, så vær sikker på i ved hvilken billedstil i er til. I skal derfor tjekke flere fotografer og se grundigt på deres portefolio. Det handler om at det samlede indtryk på fotografens side tiltaler jer og ikke kun enkelte billeder.

Det klassiske bryllupsfoto har eksisteret i en del år i Danmark og er ofte meget præget af at være meget opstillede og “pæne”. De er ofte taget i farve og med flot teknik og skarphed.

Det kreative bryllupsfoto er mere bevægeligt og “fyldt med liv”. Der er eksperimenteret med forskellige poseringer og efterfølgende digital billedbehandlet.

Vælg jeres bryllupsfotograf udfra billedstilen. Så i ved hvad i får