Ofte stillede spørgsmål

Her finder nogle af de ofte stillede spørgsmål vi oftest møder i jobbet, som professionelle bryllupsfotografer. I stedet for at besvare dem på alle hvergang vi skriver med brudepar, vurderer vi at denne FAQ kunne være mere praktisk.

Hvad er fordelene ved at booke heldagsfotografering ?
Vi dokumenterer HELE dagen og fanger essensen af den såsom diverse følelserne, den anspændthed der naturligt opstår, nervøsiteten, kærligheden og ømheden og venskabet der fanges typisk i blandt andet i forberedelsesfasen og ved den efterfølgende reception samt selve bryllupsfesten. De bedste billeder bliver til, når fotografen har god tid. Derfor anbefaler vi at I lader os følge jer det meste af bryllupsdagen. Vi arbejder, som “fluen på væggen” fra start til slut og kan på den måde dokumentere alle de særlige øjeblikke og stemninger.

Hvordan modtager vi billederne ? 
Når jeres store dag er afsluttet og jeres billeder er i kassen tager, vi hjem og billedbehandler dem. Når billederne er klar, så sender vi jer et link til jeres online galleri, hvor i kan downloade billederne. Herfra kan i så dele billederne med jeres venner og familier. I alle vores bryllupspakker medfølger et online galleri hvor billederne uploades i aller højeste opløsning, så i frit kan downloade dem.

Hvorfor er det vigtigt at bruge god tid på at vælge bryllupsfotograf ? Der er mange gode grunde til at vælge den rigtige bryllupsfotograf. Det handler om i skal se på billederne igennem mange år. Billederne skal skal skabe glæde hos jer resten af livet – og billederne går i arv, så også jeres børn engang kan hænge billederne / minderne op på væggen. De bedste billeder opstår når jeres fotograf har fornødne tekniske samt kreative overskud. Det giver jer bare bedre billeder med større bredde og kvalitet.

Hvis vi gerne vil booke dig som fotograf, hvordan gør vi så det? 
Når i grundigt har tjekket billederne på vores hjemmeside, og har bestemt jer for at det skal være os, der skal dække jeres bryllup. Ingen fotografer fotograferer eller billedbehandler ens. Det siger derfor sig selv, at det er essentielt, I kan lide vores fotografiske udtryk. Når I taget beslutnigen om at booke os, så booker i os her.

Er der noget specifikt vi skal være opmærksom på, hvis vi gerne vil booke jer ? 
Hvis i er vilde med de billeder vi laver, skal I kontakte os snarest, så I kan få vished, om vi er ledige på jeres bryllupsdag. 

Efterfølgende taler vi om fotoopgavens omfang og i modtager efter i har udfyldt bookingsformularen, en bekræftigelse at i har booket os, som jeres fotograf. 
Ingen bryllupper er ens, og derfor vil prisen kunne variere lidt. Inden brylluppet kan i vælge at tage et Skype møde eller et FaceTime møde. Vi kan også snakke i telefonen eller hvis i ønsker det, kan vi også sagtens mødes. Her vil vi snakke dagen igennem og sikre vi får afstemt jeres forventninger med os. Det er vigtigt for os, med en god dialog inden brylluppet, så vi en smule at kendskab til jer og jeres baggrunde. I kan også overveje om i ønsker at benytte jer af en ekstra fotograf på dagen, for at få brylluppet dækket fra flere forskellige vinkler. Vi kan også være ved BÅDE bruden og gommen under “Getting ready”. Vi kan også lave et lækkert bryllupsalbum eller fotobog.

Hvad hvis vi ønsker at afbestille jer?

Vi benytter ikke noget depositum. Men vælger i at afbestille os, vil vi opkræve 50% af det bookede beløb. Vi afsætter datoen til jer, og kan derfor ikke tage andre brudepar ind. Derfor er vi nødt til at sikre vores forretning på denne måde. (Ofte stillede spørgsmål)

Hvordan behandler i vores personlige oplysninger?
Akkurat ligesom vi selv gerne vil værne om vores privatliv, så har vi selvfølgelig den samme respekt for jeres persondata, som vi selv ønsker det. (inklusive jeres billeder) til tredjepart, uden jeres samtykke.

Hvad koster en bryllupsfotograf?