Video vs fotografering

Alt om fotografering af bryllup

Bryllup video eller bryllup fotograf?
Mange par spekulerer på, om et bryllup video er at foretrække frem for en bryllupsfotograf, eller om en kombination af begge giver mening. Læs vores tips til en vellykket bryllup videoer.

Video vs Foto

Levende billeder har en klassisk foto nogle forhånd. Du kan spille handlinger, såsom bryllup dans, eller flugten af brylluppet duer. Også optage video-kameraer på ler. Således er taler, taler og prædikener registreres og ses igen og igen. Videoer har også ulemper: de kan ikke være som et bryllup billede på væggen eller have den i din håndtaske. Det forhold, at familie og venner er vanskelig. Hertil kommer, altid ser en video betyder en vis mængde – DVD’en er nødt til at blive indsat, skal vi absolut se fjernsyn.

Et foto album er bragt ud hurtigt, og ser på de billeder, du kan lade strejfe hans erindringer og kommunikere. Videoen er dog tempoet, og er unkommunikativer.

Ideelt er derfor en kombination af begge verdener. Lægge mere vægt på billeder, så videoen på højdepunkterne i dag, såsom ægteskab og bryllup dans spiller ind. I denne variant er det også muligt, at en person, der er ansvarlig for både video og billederne. Du, filmen er mere vigtigt, det giver fotografen mulighed for at fokusere på bruden og gommen portrætter, mens resten af dagen vil blive produceret som video. For mange kokke fordærver maden – en periode ledsaget af fotograf og fotograf kan være irriterende.

I øjeblikket brugt videokameraer med digital optagelse. Her er signalet på båndet, er hukommelseskort (flash) eller optiske medier registreres. Mediet er ligegyldigt, men filformatet. PAL-formatet stadig er udbredt, og svarer til den normale tv-signal. Moderne tv kan også spille HD-formater som er kendetegnet ved en væsentligt forbedret billedkvalitet. Derfor skal du oprette dit bryllup video i denne fremadskuende format.

Udover den klassiske videokamera kan nu også mange andre enheder til at optage levende billeder. Mobiltelefoner og kompakte kameraer tilstrækkeligt aldrig betyde faglige standarder. For nylig har mange videographers skiftet til DSLR-kameraer med videofunktion. Trods visse ulemper ved anvendelsen af disse kameraer er kendetegnet ved deres fremragende billedkvalitet.

 

Bryllup taler i brylluppet video

Mange par ønsker at taler kan ses i sin helhed på brylluppet video. Erfaringen har vist, at der allerede den anden udsigt fra den opmærksomhed og i sidste ende den tale som en helhed kedeligt. En god idé er derfor i brylluppet film til kun at vise højdepunkterne i de enkelte indlæg, og give alle indlæggene som en ekstra kapitel på dvd’en.

Hvor mange kameraer til et bryllup video?

Mens du kan vælge mellem billeder, hvor længe du ønsker at se på det, skal man lade bryllup video på fornemmelsen af skæret. Lange kameraindstillinger producerer kedsomhed. Skifter mellem kamera mand af værten site, bryllup film er så meget mere interessant. Men her er en vigtig del tabt. Det er bedre, derfor vigtige ting som ceremonien med to kameraer samtidig rekord. I det efterfølgende afsnit er de scener af begge kameraer derefter samlet. Hvis kun en kameramand er tilgængelig, kan den køres med et andet kamera på et stativ automatisk. Det er vigtigt, at kameraerne er rettet ind, og som samme model. Forskellige kameramodeller repræsenterer farver forskelligt, så hvad kan gennemsnittet være meget foruroligende.

Tonen i brylluppet video

De fleste videokameraer komme med en indbygget mikrofon. Dette er dog kun en midlertidig løsning, da der på store afstande, kan mange side-lyde registreres. For vigtige optagelser, der derfor eksterne mikrofoner bruges. Små mikrofoner er næsten usynlig, det tilhørende radiosender hjælper dig med at gemme sig i lommen eller i kjole. Således er alle taler personer forstås i den færdige bryllupsvideo betydeligt. Alternativet er bomme – lange stænger, hvor mikrofonen er fastgjort. En bom pol, en anden person, men er brug for service. Andre gæster kan blive forstyrret af bommen pol.

En anden mulighed for at tage en god tone er eksterne Tonrekorder. Disse enheder svarer til mobil designet diktat, men med en meget bedre lydkvalitet. En ekstern recorder kan placeres for eksempel på talerstolen af præsten. Den optagede lyd kan senere synkroniseres med videooptagelse.

Snittet – det er det rå materiale fra en færdig bryllup video

Når billederne er i kassen, skal det sorteres, organiseres, og en form vil blive bragt. Ubetydelig skal skæres ud, og det vigtige ting at være tilsluttet en atmosfærisk film. Det er en opgave af editoren, og ofte tager længere tid end den gennemsnitlige faktiske optagelse. Kutteren skal først finkæmme gennem alle de materielle og derefter beslutte, hvilke scener han vil bruge i filmen, og kombinerer dem som de forskellige størrelser af oprettelsen af close-up skud af den såkaldte opløsning. Still billeder af fotografen kan se video input.

Så snart billedsektionen er afsluttet, efterfulgt af lyden editor, hvor de forskellige lydspor kombineres på samme måde. Endelig er filmen sat til musik og skabte titlen. I sidste ende, eventuelt efterfulgt af en sidste finish, og lodtrækningen på DVD, Bluray, eller et andet medium.

På billige effekter vil undvære et godt kutter. Overgang tricks tilhører den tidlige periode af videoen, og også kunstigt falmede roser, bobler og andre tricks til at trække mere på indholdet, da de øger brylluppet film.

Hvad betyder et bryllup video?

Priserne for bryllup videoer er en stor spændvidde. Fra vores observationer, er en videoproduktion ofte at have endnu færre penge end en fotograf til bryllup, selv om udgifterne til brylluppet filmen ikke sikkert mindre. Meget populære bryllup filmskabere kræver fra 2000 euro pr dag. Middelklassen starter ved 1000 Euro. Tilbud, der er betydeligt lavere, skal det kontrolleres meget nøje, fordi der i dette marked boltre nogle filmskabere mødes resultaterne undertiden kun meget beskedne krav. Lad os altid vise flere praktiske eksempler på kameramanden og anmode om, at du har indsendt som film kommer fra kameramand og redaktør, som også håndtere dit bryllup.