Fotograferingen

Fotografen og selve fotograferingen

Fotograferingen af et bryllup er vigtigt. At være til stede som fotograf ved bryllupper handler om at blende ind, at blive.en af gæsterne. Være imødekommende, frisk og ungdommelig. Brudepar forventer en fotograf der tager styringen når bryllupsportrætterne skal tages.

Det er dog vigtigt at fotografen inddrager brudeparret i selve fotograferingen som aktive medspiller, så bryllupsbillederne bliver mere livlige og spændende, og ikke så statisk opstillede.

Bryllup handler om følelser

Et bryllup handler altid om følelser og nærvær og derfor er det vigtigt at fotografen nærmest direkte deltager i festen. På den måde får fotografen et godt indblik i brylluppets deltagere og ikke mindst brudeparret.

Bryllupsfotografen er ligeså vigtig som musikken og tjeneren på den store dag, da brylluppet kun varer den ene dag. Men billederne varer evigt. Sørg derfor at få jeres fotograf ved jeres bryllup godt sat ind i jeres store dag.

Fotografens billedstil

Når en fotograf arbejder ved et bryllup, går han altid efter de situationer der opstår omkring brudeparret, de billeder der opstår skaber en sammenhængende FOTO serie med brudeparret som de naturlige hovedpersoner. På den måde får i billeder der skaber sammenhæng og harmoni når i bagefter skal se jeres billedserie.

Vælg derfor en fotograf eller et fotografisk hus der har Hele billedserier liggende på deres sider sammen med deres galleri. Så ved i hvilken vare i kan forvente fra jeres bryllup.