Kirken:   Køge Kirke
Salmer:   “Op, al den ting gud har gjort”, “I blev skabt som mand og kvinde” og “Kærlighed fra Gud”
Transport fra kirken:   7½ meter lang limousine fra Limousine-service. Parret fik fin service af chaufføren, som hjalp med kjolen samt serverede champagne.
Fotografering:  Billederne blev taget i Vallø Slotshave, og de fik forskellige motiver i baggrunden. Alle billederne blev gode, og det lykkedes fotografen at fange kærlige blikke og kys. Limousinechaufføren var også hjælpsom i forbindelse med fotograferingen. Vi bestilte også vores takkekort igennem fotograferne.
Feststedet:  Parret havde lejet et selskabslokale i Køge. Der var et lækkert køkken med opvaskemaskine og selve festelokalet var stort og velholdt. Der var vifter i loftet og udsugning. Og dejlige toiletter med plads til brudens store kjole, samt en lille dejlig gård, hvor gæsterne kunne få lidt frisk luft.
Menuen:   Forret: Ørrederiletter på pluksalater med limecreme- hertil JP Chenet hvidvin
Hovedret: Roulade af kalvemørbrad med æbler og honning hertil chilirødkål, sukkerærter og gulerødder med fondsauce – hertil JP Chenet Rødvin
Dessert: Marcelkage med jordbærsorbet og eksotiske frugter. ( Marcelkage er en chokoladekage med chokolademousse ovenpå…meget lækker og ikke vammel, fordi der var frugt til) 
Natmad : sandwiches med forskelligt fyld. Hertil sprut, vin eller øl.
Bordplan:  En slags hestesko, hvor der var plads til fire ved æresbordet. Resten af gæsterne sad ned af bordene og på hver side af hesteskoen 
Brudens tøj:   Brudekjolen, sløret, corsage, diadem og taske blev købt hos Brude- og Feststudiet i Taastrup. Skoene blev købt hos Bianco Sko. Trusser til corsagen og selvsiddende strømper blev købt i Magasin. Halskæde og øreringe købt i en butik i Jorcks Passage i København.”Diamanter” til håret købt i Accessorize (en butik i København). Strømpebåndet fik bruden af Brude- og Feststudiet.
Frisuren:  JT-klip i Ølby Centeret. Frisøren satte brudens hår, kan anbefales. Brudepigen fik også sat hår der, og hun var meget tilfreds. Bruden havde en idé om, hvordan hun gerne ville have håret, men Helle hjalp med at gøre det perfekt.
Make-up:  Brudens søsters veninde, som er uddannet kosmetolog lagde Evas (og hendes søstres) make-up.
Gommens tøj:   Gommen havde jakkesæt med vest på, købt i Trolstrup. Skoene blev købt hos Skoringen. Han fik et par manchettknapper af sin forlover.
Ringene:  De er lavet i 14 karats guld og hvidguld, den ene halvdel guld, den anden hvidguld og med en slags rille i midten, hvor der i brudens er en 0,05 karat brillant. Ringene er brede og runde, så de virker lidt voldsomme. De er købt hos Apels Efterfølgere i Store Kongensgade.
Buketten:  Den var formet som et vandfald med råhvide fraiser og bordeaux roser med efeu og andet grønt og blev købt hos Rosenhøj Blomster i Lille Skensved. Blomsterbinderen var dygtig til at rådgive parret, og de vil gerne bruge hende en anden gang.
Borddækning:  Råhvide duge, blommefarvede og råhvide servietter, blommefarvede lyskranse med råhvide lys, hjemmelavede bordkort i genbrugsbrunt / blommefarvet og menukort, der lignede bordkortene. To store blomsterdekrotioner (købt hos Rosenhøj Blomster med råhvide fraiser, gule, lyserøde og bordeaux roser, samt mange andre blomster.
Musikken:  Lejet en jukeboks
Bryllupskagen:  Parret købte deres bryllupskage hos H.C. Andersens Café og Konditori (i København). Kagen var i fire etager, pyntet med blommefarvet marcipanroser og blommefarvet satinbånd for neden på hver etage, og små roser var “malet” på siderne. Den var med vanilliefromage vendt med friske jordbær, meget lækkert og ikke vammelt.
Morgengaven:  Bruden gav gommen et gavekort til Trolstrup, så han kunne få nogle pæne bukser han ønskede sig. Bruden fik en alliancering i hvidguld med en 0.03 karats brillant i.
Bryllupsrejsen:  Parret tog ikke på bryllupsrejse, da de ikke havde råd til det. De ville hellere holde drømmebrylluppet. Men muligvis tager de senere på en forsinket bryllupsrejse.
Pyntning af hjemmet:   Nogle af brudens kusiner passede hjem og kat. De havde hængt et skilt op, de selv havde lavet, hvor der stod Nygifte og parrets navne samt datoen. Men ellers var der ikke sket noget.

Læs mere om bryllupsfotografering herunder: