Trash a dress

Trash a dress – Eller smadre brudekjolen om du vil

Du føler mudderet mellem tæerne og det kolde vand snigende op hendes lange ben. Den bløde, luftige stof omkring dem bliver sværere yderligere den falder i de kolde mørke vand i sumpede sø bobler. Det faktisk gør, hvad de havde forestillet sig i flere måneder. Times med begejstring, tid med frygt, hun vader i deres fineste og dyreste kjole i farvande, der er.

Og dog, hun gør det frivilligt, hun gør det for dig og for ham. Da hun endelig vender sig om, hendes krop er spændt med spænding og kulde, hendes øjne afspejler en blanding af glæde og vantro, fordi det ødelægger bare om den kjole, som hun er mest kære: din brudekjole.

Den hvide stof skiller sig ud lyst fra den mørke overflade af vandet, og hendes rene teint med krystalklare øjne og en sensuel mund kontrast de fibrøse træstubbe omkring dem. En udtryksfuld scene kan give det næppe sker her, er emotionel, er unik, er imponerende. Og det holdt, nemlig ved et kamera. På intet tidspunkt er det mere udtryksfuld ser fotograf, der fanger netop dette med sit kamera og foreviget. Så dette øjeblik, er en for bruden og hendes kjole, viser han dem i en meget anderledes perspektiv og viser, hvor meget i sådan en kjole ligger.

Opfundet af John Michael Cooper udtrykket “Trash-the-dress (TTD)” betyder at Gutdeutsch noget lignende: “Ødelæg din kjole.” Og det er præcis, hvad dette foto er fra. Brides kan have deres billeder taget i alle tænkelige situationer i deres tøj. Uanset om i mudderet på byggepladsen, på gården, i brønden eller i mosen fotografen får alt ud af dem og deres tøj. Den kjole og hendes ejer får deres egen karakter og disse øjeblikke er fanget i form af vidunderlige finurlige billeder.

Især i de senere år har denne form for fotografering fundet flere og flere tilhængere. Ideen opstod i USA, men her i Danmark kan du gøre Trash-the-kjole photo shoot. “Der er flere og flere brude, der også er fantasifulde ideer til valg af placering.”

Opdag ny

Trash-the-dress er frisk, ny og innovativ. Det står i modsætning til den sædvanlige, traditionelle bryllup eller par fotos. I forgrunden af billedet er, jo omgivet par elsker forholdet, de har med hinanden og naturligvis bruden og hendes kjole. Mange brude kender kun de prototypiske bryllupsbilleder af deres forældre og bedsteforældre, og parret tilbagevendende samme familie konstellationer.

Men nutidens brude vil have noget nyt og underværker margin end Trash-the-kjole er den nye kunst bryllupsfotografering, fotografierne viser parret på en anden måde. En anden årsag til den stigende følgende af denne udvikling er oplevelsen af hvad der ligger bag hvert billede. Hvis du ser på de billeder, du kan se brede hvide strande, dybe kløfter, smuldrende ruiner og vilde dyr. Fotografierne giver beskueren en følelse af frihed og eventyr. I hver der er noget af en eventyrer, og det er muligheden for at opleve en. For at booke en session og kan svømme i huler eller hoppe ud af et fly.

Indlejret i landskaber Portrætter

Landskabsfotografering alene er ikke meget mere spændende end en normal bryllup foto. Der er nu så mange billeder af en fantastisk udsigt og indtryk af naturen, at de er alt for stor. Forbinder du holder disse scener med et brud eller et par, man skaber noget unikt. Parret finder sig selv afspejlet i naturen og fotos viser nogle af deres personlighed. De viser også bruden, som hun virkelig er, de billeder udtrykker, hvordan fri eller freaked eller forskellig fra de tidligere generationer, er det virkelig.

Trash-the-kjole sessioner normalt finder sted et stykke tid efter brylluppet. Dette har den luksus af en åben tidsplan med dem. “Den store ting om disse fotooptagelser, at du har så meget tid til rådighed, som du ønsker, og virker kun med en baggrund, der efterlader meget plads til kreativitet,” siger Minor. “Ved brylluppet selv er der ofte stor tidspres. Der er ikke meget plads til at fotografere bruden, hovedsagelig fordi foruden bruden og gommen vil også gerne gøre billeder af mange andre gæster. I TTD der er anderledes, har du så meget tid som du ønsker bare at afprøve alle mulige ting. Det er bare en dejlig oplevelse for par og for os er det den perfekte mulighed for at udtømme den professionelle fotografering efter alle de tricks. “

Vær kreativ: Mange versioner af TTD

Mange kunder er utrolig kreativ. De betragter skyderiet som den bedste chance for at udleve fantasier, og måske til at tage på en anden rolle. De spørger ofte fotografer punkt er at overveje meget freaky ting for dem. Moll påpeger, “næsten alt er muligt!” Alligevel er der mange brude, der ikke ønsker at klæde hende op helt at ødelægge. Der findes en række måder til at undgå dette. Bruden kunne gå gennem et felt, vandre langs toget spor eller i en ubeboet bygning. En vis risiko for den kjole er altid sandt, men det kan minimeres. Billeder med dyr i en zoologisk have, dyreparker eller på gården er en smule farlig for kjolen. Selv om det kan være, at en kjole billederne fungerer godt på ryggen af en hest overlever og efter rengøring er som ny igen, men der er ingen garanti. Det samme gælder for en sejlbåd udflugt eller fotos i sneen. Den valgte placering kan derfor faktisk beslutte, hvilken slags TTD session er mulig, og hvor meget den kjole er ødelagt.