Landsdækkende bryllupsfotografering

I Danmark er der masser af skønne steder. Der findes også super mange smukke bryllupslokationer i både Jylland, på Sjælland og Fyn hvor man kan afholde sit bryllup. Vi har med mere end 300 bryllupper i bagagen efterhånden oplevet en del af disse smukke lokationer. Uanset om brudeparrets bryllupsdag ligger i foråret, sommeren eller efteråret, så kan hver lokation noget unikt afhængig af årstiden. Vi tilbyder landsdækkende bryllupsfotografering da ingen fotograf idag er mere lokal end denne er nødt til at tage opgaver uden for sin lokale by. Det kan være opgaver indenfor erhvervsfotografering, reklamefotografering eller som her: Bryllupsfotografering.

bryllup nordjylland

Bryllupsfotografering i Nordjylland

I Nordjylland har vi besøgt skønne steder og lavet mange forskellige fotoopgaver. Der har selvfølgelig også være en del fotoopgaver indenfor bryllupsfotografiet. I Nordjylland har vi blandt andet fotograferet på skønne bryllupslokationer såsom:

Scheelsminde

Scheelsminde ligger i Aalborg i Nordjylland og de har hvert år masser af hyggelige arrangementer for både firmaer og private. Sidste gang vi var på Scheelsminde, lavede vi et bryllup. Super sødt personale og skøn lokation til et bryllup. Scheelsminde tilbyder man kan fotografere i deres have. Men jeg vil anbefale man, som professionel bryllupsfotograf vælger en anden lokation til de officielle portrætter. Der er simpelthen ikke nok variation i denne lokation. Men stedet er skønt til bryllupsfesten.

bryllup i det nordjyske

Bryllup i nordjysk klitplantage – Klitrosen

Klitrosen er et dejligt lyst og indbydende sted, hvor du kan nyde et lækkert måltid på terrassen eller inde i restauranten. Stedet ligger lige midt i Thy National Park. Den friske luft og duften af hav nyder vi godt af hver dag og fra nogle af vores lejligheder er der kig til havet. 

Nordjylland

Midtjylland

Sydjylland

Fyn