Vil du gerne se godt ud på dine bryllupsbilleder?

Vil du gerne se godt ud på dine bryllupsbilleder? Efter månedsvis af planlægning er tiden endelig inde og den store dag er lige om hjørnet. De fleste brudepar fortæller os at ligeså hurtigt dagen startede, ligeså hurtig var den væk igen. Jo længere tid, der går efter brylluppet jo mere glemmer man desværre fra dagen med de skønne taler, de mange knus, de flotte gaver og den skønne bryllupsfest. Så er det jo godt i bookede en professionel bryllupsfotograf til at sikre jer minderne fra den største dag i jeres liv. For nu sidder i forhåbentligt med en masse skønne minder fra den store dag.

Vil du gerne se godt ud på dine bryllupsbilleder?

Bryllupsbillederne ER vigtige

Vi kan af gode grunde ikke understrege nok hvor vigtig en bryllupsfotografering er. Brudebuketten visner og smides ofte ud. Bryllupskagen er jo spist for længst. Men billederne fra dagen lever videre og alle de små øjeblikke i ofte ikke selv nåede at opfatte foregik på dagen har den professionelle fotograf fanget, så i til enhver tid kan hive jeres billeder frem og mindes de mange skønne stunder fra dagen. Nogengange sker der forfærdelige jo også at nogle mennesker dør og går bort, det kan billederne også hjælpe med så de ikke forsvinder helt.

Nu vi ikke et sekund i tvivl om du forstår, hvor essentielle dine bryllupsbilleder bliver for fremtiden. Men hvad skal du gøre for at sikre dig, at billederne er af højeste kvalitet og faktisk afspejler dagens følelser? Vi har lavet nogle nogle tip til, hvordan du bedst muligt møder perfekt forberedt frem til dit fotoshoot på dagen.

Bryllup i Herning

Professionelt hår og makeup

Du kender den følelse, når du lige er trådt ud af din frisørs salon med nyklippet og flot sat hår. Man føler sig nærmest, som født på ny. Hvis i har budgettet til det, så bør i overveje at få brudens hår og makeup lavet ved en professionel makeup artist, hvis budgettet tilladeder det vil det gøre en verden til forskel på den måde, du vil føle på før, under og efter fotoshootet med fotografen på den store dag, Når du vælger din makeupartist, bør du lave et grundigt tjek på det arbejde, de før har udført på andre brude, og om makeupartisten faktisk rammer, det er det look, du er ude efter. Nogle foretrækker en naturlig bryllupsmakeup, mens andre kan lide det mere “smokey eyes” look. Kommunikation er nøglen til at sikre dine forventninger bliver opfyldt når du vælger din makeupartist.

Det er en RIGTIG gid ide at betale lidt ekstra for en prøve styling, så du kan du bedre give feedback, og du har mere ro i sindet ved at vide, hvad du kan forvente på bryllupsdagen.

brudens forberedelser på Kokkedal Slot

Vælg den rette bryllupsfotograf

Hvis der er én ting, der er nok af i Danmark, så er det fotografer. Mange hobby og amatør fotografer, kan jo nemt idag bygge en hjemmeside og kalde sig “professionel fotograf”. Det er her i skal gøre jeres forarbejde grundigt i jeres bryllupsforberedelser. En dygtig bryllupsfotograf med erfaring, der har fotograferet mange bryllupper vil have mange billedserier fra forskellige bryllupper taget af brudepar på sin hjemmeside. Sikrer jer i ser flere forskellige fotoserier og ikke bare enkelte billeder fra bryllupper. En hel serie vil meget bedre vise jer hvad i kan forvente at modtage efter brylluppet er overstået.

Læs også: Find din bryllupsfotograf

Bryllupspakker

Mange af fotograferne tilbyder fine sammensatte bryllupspakker, så det er gjort nemt for jer at vælge den bryllupspakke, der passer bedst til jer. De fleste fotografer vil også være fleksible og kunne ændre på antallet af timer fotografen skal være med på dagen og antallet af billeder i ønsker billedbehandlet. Igen er kommunikation nøglen. Find de bryllupsfotografer i kan lide og ta så kontakt til max 3 forskellige og hør om de er ledige på jeres bryllupsdag og fortæl dem hvilke forventninger i har til bryllupsfotograferingen.

Vælg den rette bryllupsfotograf

Lav en tjekliste

Lav en tjekliste baseret på den stil og jeres vision for selve fotograferingen. Vil i have flere familiebilleder? Eller flere fotos af ceremonien? Sørg for at sætte det hele på din tjekliste, så du ikke glemmer noget, når i står foran jeres fotograf. Du kan altid hive din tjeklisten til at hjælpe jer og fotografen med at sikre i får de billeder i gerne vil have lavet på dagen.

Læs også: Alt om bryllup i Danmark

hangover bag bryllup

Brug rekvisitter

Medmindre du til dagligt lever af at være fotomodel og derfor er vant til at stå foran et kamera, så er det for vi andre “dødelige” en uvant situation. De fleste af os føler en eller anden form for kamera generthed og kan mange bliver ligefrem lettere akavede foran et kamera, især når en fremmed person skal fange et foto af dig. Vi anbefaler derfor at i bruger nogle rekvisitter til at gøre hele seancen letter for jer selv. Brug din bryllupsbuket, et champagneglas eller sågar nogle møbler, så i kan slappe af på billederne og får en mere naturlig kropsholdning.

Sct. Johannes Kirke bryllupsfotografer

Spil musik

Musik har en dyb effekt på vores følelser, så uanset om du er til jazz eller en popprinsesse, så vil musikken være med til at du slapper mere af når du skal fotograferes. Få lidt musik i baggrunden, mens du og dine brudepiger gør dig klar om morgenen før brylluppet. Hold en lille fest og få lidt at drikke så i kommer i godt og sprudlende humør. Tro mig, så vil i sket ikke bemærke jeres bryllupsfotograf er tilstede på dagen. Det giver også ro til fotografen, så “denne” kan fange de virkelige øjeblikke fra den store dag.

drinks og hygge Kokkedal slot

Poser som en stjerne

De naturlige billeder ‘fanget i øjeblikket’ fotos er altid de bedste. Men hvis du er nødt til at posere foran kameraet, til familieportrætter og sådan, så gør det med stil! Du lægger simpelthen din hånd på din hofte. Vinkler din krop 45 grader mod siden og drejer dit hoved mod kameraet. (se billeder herunder).

Vil du gerne se godt ud på dine bryllupsbilleder?

Der er en grund til, at du ser så mange berømtheder bruge denne position igen og igen på den røde løber. Fordi det fungerer! Find din bedste side få så den frem på billederne! Forlæng din hals ved at bevæge dit ansigt fremad og lad din hage falde naturligt for at undgå at få en “dobbelt hage”. Stå lige op og hold dine arme væk fra din krop for at fremhæve din talje og se mager ud på kameraet. Øv dig foran spejlet derhjemme, så du har styr dine gode sider og føler dig mere selvsikker på din bryllupsdag.

Poser som en stjerne

Artikel er skrevet af Bryllupsmagi.dk