BRYLLUPSLEVERANDØRER

Leverandørguide

Leverandører til bryllupsbranchen

BRYLLUPSLEVERANDØRER

At arrangere et bryllup kan godt vise sig at være lidt af en jungle. Mange spørgsmål presser sig ofte på. Hvordan finder man det rette feststed, den perfekte kjole, det unikke jakkesæt / smoking. For slet ikke at tale omhvilke ringe man skal vælge. Dem skal man jo kigge på resten af ens liv. Hvor går man lige hen og finder den slags? Vi har selv stået der. Jeg som bryllupsfotograf, har vi hørt det samme fra mange par, der har oplevet de samme spekulationer.

EN LISTE / GUIDE

Derfor har vi at kreere en lille guide til en række leverandører i branchen, vi enten mener har nogle super flotte produkter, eller folk vi ved leverer en kanon god service. Hvis I gerne vil vide mere disse leverandører, eller oplever i får brug for mere vejledning, behøver I ikke holde jer tilbage – vi assistere jer gerne med, at få arrangeret lige det bryllup I drømmer om.

BRUDEKJOLER

Brudekjolen er for de fleste brude noget af det mest essentielle ved et bryllup – det skal være den helt perfekte! Spørgsmålet er dog, hvor finder man den rette? Det er bestemt muligt at finde en fin kjole i billigere butikker eller online. Men vil du gerne have gode råd og hjælp til at vælge den helt rigtige kjole, så vil vi gerne anbefale dygtige folk indenfor kjoledesign. Med en af disse ved din side vil vi gerne garantere dig, at du kommer til at ligne en million i en af deres kjoler, og det manglede da bare, synes du ikke? Der er masser af god inspiration at finde på Instagram og her kan du sagtens finde den stil, der falder i din smag.

Anbefalede brudekjoledesignere

Vi anbefaler i tager et grundig kig på nettet og bruger til på valg af brudekjole. Vi vil derfor også anbefale i tager et kig på de brudekjoledesignere vi har lavet en lille anbefaling af herunder.

Panayotis

Det er over 49 år siden, at Panayotis åbnede sit første atelier med brudekjoler på Gormsgade i Vejle. I dag er Panayotis et moderne brudekjolehus hvor mange kommende brude hvert år prøver deres drømmekjole. Her finder i god service og masser erfaring.

Lilly

Få den brudekjole, du drømmer om. Find inspiration, og se det store udvalg her. Book tid i et prøverum. Nyd i ro og mag, at prøve et af Danmarks største udvalg af kjoler. Se de nye kollektioner enten i en af Lillys butikker eller online i deres webshop.

brudens kjole

Jesper Høvring

Jesper Høvring har med sine fine kreationer klædt et hav af fashionable kvinder på. Jesper Hovring er født og opvokset i Brøndbyøster ved København. Han er 36 år og uddannet skrædder fra Teknisk Skole i Ishøj . Laver idag et hav af brudekjoler til det danske marked.

Kennedys

Fantastisk smukke og florlette. Det blødeste tyl og de fineste blonder. Bestil din tid til uforpligtende og gratis at prøve alle de skønne brudekjoler. Når du besøger Kennedys, møder du udelukkende designere, konstruktører og skræddere i forretningen.

TØJ TIL GOMMEN

Det klassiske valg når det kommer til gommens tøj er ofte det enkelte og klassisk jakkesæt i en mørkeblå eller sort farve. Det ved de fleste mænd man sjældent går helt galt med. Det går aldrig af mode og kan bruges bagefter. De fleste mænd vælger i en butterfly istedet for et slips, da mange finder det bøvlet at binde et slips. Vi ser dog flere og flere vælge den lidt mere festlige løsning: en smoking. Husk at, der til en smoking også hører fine laksko til, eller om ikke andet, et par meget højpolerede lædersko.

Hvad med alternativet til det klassiske?

Nogle vil gerne fremstå lidt mere “alternativ” og vælger et mere vovet jakkesæt i enten i de mere fiske farver eller et sæt med store tern. Vælger du det mere vovede jakkesæt kan du godt vælge nogle knap så klassiske sko, og give den lidt mere power. De butikker vi henviser nedenfor er stærke til at guide Brudgommen til et lækkert jakkesæt eller en smoking samt de tilhørende sko.

Læs mere om bryllupsplanlægning her

Tøjeksperten

Der er mange fordele ved at købe herretøj online hos Tøjeksperten. Vi tilbyder nemlig alle vores kunder gratis fragt på alle ordrer. Derudover er du altid sikret hurtig levering, når du køber modetøj online.  Fordelen ved Tøjeksperten er deres mange års erfaring i gamet.

Herrernesmagasin

I Herrernes Magasin er vi alle enige om at brylluppet er den ultimative mulighed for at iklæde sig et fænomenalt sæt, som tager afsæt i årtiers gode herremode og dit held er at den peaker lige nu!

brudens kjole

Bryllupsmagasinet

Inspiration til gommen. Suit up! Inspiration til gommen Der er mange muligheder indenfor tøjet til gommen – her kan du blive inspireret til dit bryllup! I Bryllupsmagasinet finder i alle de flotte fotos i behøver til inspiration til gommens tøj til brylluppet.

I Tailor

Med 40 års erfaring har vi detaljeret knowhow om alle kropstyper. Vi tilstræber at opnå den bedste pasform til dig personligt, hvilket giver den mest tilfredsstillende online skræddersyede skjorte shopping oplevelse.

MAKEUP ARTISTER

På din bryllupsdag bør man, som brud denne ene dag, give sig selv adgang til en professionel makeup artist, der skal stå for makeup og hår på dagen. Ingen tvivl, du kan sikkert med garanti selv klare opgaven. Men lad os nu være realistiske, der er en grund til, der findes en uddannelse, som makeup artist. Som fotograf er man aldrig i tvivl om, når en brud har benyttet en professionel til at lægge makeuppen.

De dygtige makeupartister

De dygtige makeupartister skaber et super naturligt look, og det holder ofte til den lyse morgen. Det giver sig selv at det er dyrere end at gøre det selv, men nar man nu kun skal giftes denne ene, så du fortjener altså også at blive forkælet lidt. Nedenstående makeup artister er nogle af dem, hvis arbejde vi har oplevet og som vi vurderer har været umådeligt professionelle og dygtige til deres arbejde. Hvis du ønsker det, så vil jeg anbefale jer, at få en makeup artist med til brudens forberedelse.

Mød nogle makeup artister her:

brudebuketten

BLOMSTER

I Danmark findes, der ligesom fotografer et hav af blomsterdekoratører. Og hvem skal man lige vælge til sit eget brylup? Der er ofte rigtig stor forskel på både kvalitet og stil blandt disse. Blomsterne er ofte med til at skabe en helt unik og speciel atmosfære. Vi anbefaler at man vælger de mere dusede  og afdæmpe farver. Overvej også en mere personlig og knap så stram buket. En lidt vild buket med markblomster, bonderoser kan faktisk være et rigtig frisk pust. Nedenstående blomsterdekoratører er nogle af dem vi mener gør det rigtig godt i branchen. De kan bare det med blomster.

Mød blomsterdekoratørerne her: