4 Kommentarer

 1. Lars Dybvad og kone

  Vi valgte jer ud fra hjemmesiden og uden videre kendskab. Vi er yderst tilfredse med billederne fra vores bryllup, hvor i var med hele dagen og både har fanget magiske øjeblikke, gode stemningsbilleder og de obligatoriske bryllupsbilleder. Derudover super at vi mødtes inden og fandt gode spots (fotograf kom velforberedt). Og så fornuftig pris – stor anbefaling herfra.

 2. Mads Asmussen

  Vi bookede Fotograferne her til at tage vores bryllupsbilleder. Udover at være super sød og behagelig, har vi fået nogle virkelig gode kvalitetsbilleder, hvor de virkeligt har formået at fange alle de små specielle øjeblikke:-) Vi er så tilfredse, og sender vores varmeste anbefalinger afsted.

 3. Iben Lassen

  Vi havde hyret fotograftilbryllup.dk til at tage billeder i forbindelse med vores bryllup. Lone er særdeles god til at tage stemningsbilleder og vi var meget imponeret over hvor dygtig hun var til at blende ind. På den måde lagde man ikke mærke til at der var en fotograf. Hun er en meget flink person. Han tager også gode portrætbilleder og får liv i billederne. Vi ville klart benytte hende hvis vi skulle holde bryllup igen 😉

 4. Tina og Allan

  Vi bookede Dem til at tage vores bryllupsbilleder. Udover at være super sød og behagelig, har vi fået nogle virkelig gode kvalitetsbilleder, hvor han virkeligt har formået at fange alle de små specielle øjeblikke:-) Vi er så tilfredse, og sender vores varmeste anbefalinger afsted.

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *