Hvad er bryllups fotojournalistik

Fotojournalismen i bryllupsfoto

Bryllup fotojournalistikken bliver en stigende tendens i bryllupsindustrien. Det bevæger sig væk fra traditionel fotografering af bryllup og indtrængen, der er involveret. Traditionelle fotografer skaber brude billeder, der er for det meste forbundet og scriptede. Dette ses ofte i “formals”, hvor fotografen tager forbundet billeder af hele familien og brude fest sammen. Fotojournalistikken, på den anden side tillader den dag for at passere til nummeret mens fotografen opfanger brude billeder uden involvering i sammensætningen af fotografiet.

Bryllup fotojournalistikken er afledt af nyheder fotografering (hvor fotografen indfanger en begivenhed som en ser tilskuer) og sportsfotografering (hvor man tydeligvis ikke udgør en atlet i aktion). Fotografer fra disse områder har filtreret ind i brylluppet industrien og skabt en stor ny tilgang til fange din bryllupsdag.

Moderne Bryllupsfotografering

Moderne bryllupsfotografering indebærer at have forkant i fotografiske teknikker og stilarter. I øjeblikket dette indebærer uformel fotojournalistikken (uanset stillet eller ej), der giver mere ægte følelser og reaktioner. Herfra kunstneriske stilarter kan eller ikke kan anvendes til det oprindelige billede for at øge virkningen af fotografiet. De fleste af comtemporary bryllupsfotografering sigter efter oprigtig skud fra en afstand, som regel fange originale øjeblikke.

Stillet fotografering, såsom i formals, er som regel kun til familieportrætter. Selv brud og brudgom billeder er færdig med at bruge stilles fotojournalistikken, hvor fotografen instruerer parret første omgang og derefter fanger parret er naturligt i denne stilling. Her i DK fotografer på den høje ende al anvendelsen indebærer fotojournalistikken kombineret med photojournalistic oprigtige fotos og kunstneriske, dramatiske perspektiver.

Digital fotografering

Digital fotografering vs film er en big deal for de fleste brude vælger en fotograf. Virkelig, bør det ikke være noget problem overhovedet. Digital bryllupsfotografering har mange fordele, der øger workflow og brugervenlighed, som forhåbentlig fører til bedre fotografier. Dette er virkelig afhænger af den enkelte digitale eller ikke – digital fotograf.

Fordele ved digital bryllupsfotografering omfatter hurtigere post-produktion (ingen film til at scanne i digitalt), lethed til udstationering online, negativer i form af en DVD, og flere billeder, der kan træffes på dagen for brylluppet. Digitale bryllup fotografer har været kendt for at tage op til 3.000 brude billeder på en enkelt dag. For ikke – digitale bryllup fotografer, ville ingen nogensinde bruge op næsten 100 ruller 35mm film på én dag.

Kunstnerisk Fotografisk Stil

Kunstnerisk bryllupsfotografering er generelt modsat dokumentarisk bryllupsfotografering. Det indebærer kunstneriske vinkler og belysning, der trækker mere ud af billedet end normalt. Det indebærer også mere postproduktion at stilisere billederne, såsom med sorte og hvide, sepia, gløder, selektive farver og vignettering.

Sort og hvid er ikke nødvendigvis kunstnerisk fotografi (da det er den oprindelige medium for fotografering) men kan anvendes på forskellig vis under anvendelse af digitale teknikker til at skabe noget mere kunstnerisk end det oprindelige billede. Du kan her se min forklaring på sort og hvid bryllupsfotografering. Du vil opdage, at de fleste fotografer i LA og OC brug B & W effektivt i deres porteføljer.

Dokumentarisk fotografering af bryllupper

Documentary bryllupsfotografering er modsat kunstnerisk bryllupsfotografering og det er korreleret med uformel bryllup fotojournalistikken. Det meste består i at tage billeder i en metode til at fange dagen uden nogen bias eller modifikation.

For eksempel kunne det første kys være en drømmende kunstnerisk fotografi eller dramatiske kunstnerisk fotografering afhængigt af fotografens stilarter og post-produktion. En dokumentarfilm fotograf ville bare koncentrere sig om at fange øjeblikket for hvad det er i stedet. Det er bryllup fotojournalistikken, som søger for naturlig rejser, der sker naturligt. Følelser er mere nøjagtige, da de er ægte og ikke falsk handlet ud.