Om Os

Læs om fotograferne Brand og Terp her. Som fotograf til bryllup bør man gøre meget ud af at fremhæve både de klassiske elementer ved et bryllup, og sikrer at det hele ikke bliver i den kreative stil. Derved får i bryllupsbilleder, I glædes ved resten af livet, og billeder der både indeholder det klassiske og det nye moderne.

Essensen af gode billeder handler om fotografen

Når i skal vælge en bryllupsfotograf sker der ofte det man møder et hav af fotografer der laver bryllupsbilleder og alle slår på de er gode til det de laver.

Men hvad skaber det gode bryllupsfoto?

Vi mener det handler om fotografens baggrund og evner til at arbejde med billederne så de matcher til brudeparrets forventninger. Sagt på en anden måde, en fotograf til bryllup bør ikke sælge en vare han ikke har eller ikke kan levere. Det gode bryllupsbillede er en blandning imellem noget fotokunstnerisk og fotoreportage. Dagen skal fortælles som en historie i billeder, men samtidig være fyldt med kreative billeder hvor der er kræset for poseringer, flot brug af både eksisterende lys og medbragt flash lys. Flot digital efterbehandling af billederne så de får lidt ekstra lækkert look.

Men hvem er vi så?

Vi hedder Lone Brand og René Terp. Vi er uddannede fotografer indenfor fotojournalismen og reklamefotografiet. Vi har stor erfaring med både kendte mennesker og modefotografiets univers. Vi arbejder med mange forskellige opgaver indenfor fotografiet, men elsker at lave bryllupsbilleder. Vi nyder de glade mennesker og især det glade brudepar. Vil du vide mere om os, eller se flere billeder, så skriv en mail til os og vi fortæller jer gerne om vores fotografiske filosofi og vores spændende tilgang til bryllupsfotograferingen i hele Danmark.

Den gode stemning

Bryllupsfotograferingen bør foregår i en afslappet atmosfære, hvor bryllupsfotografen guide brudeparret, og hjælper dem med at posere. Det er de færreste mennesker, der er vant til at blive fotograferet, og her skal fotografens store erfaring med bryllupper naturligvis komme Jer til gode. Vi laver de ægte bryllupsbilleder, der viser netop de ting, I har viet Jeres tid til at få til at gå op i en højere enhed på Jeres bryllupsdag.

Bryllup på et slot?