pris på bryllupsfotograf

Priser

Ingen bryllupper er ens. Derfor er prisen heller ikke!

Bryllupspakker

I bestemmer

Vores bryllupspakker starter ved ca. 7.000 kr for en heldagsfotografering fra jeres store ja i kirken til brudevalsen er afsluttet kl. 24.00. Vi kan også sagtens lave bryllupspakker med færre antal timer.

Vores pakker inkluderer selvfølgelig billeder i højeste opløsning leveret i et fint online galleri, hvor i hjemme kan downloade billeder hvor og hvornår det passer jer. Vi glæder os til at høre fra jer. Pris på bryllupsfotograf!

Prisforslag herunder

Herunder kan i se vores forskellige bryllupspakker, takkekort, fotobøger, print på lærred etc.

bryllupsfotograf aarhus - Bryllupsfoto
brudekjole Aarhus
Bryllupsfotograf i København
Bryllupsfotograf i Skive - Fotograf

Booking af fotograf

Book i god tid

Hos os får i bryllupsbilleder leveret i højeste kvalitet og flot billedbehandlet. I møder en seriøs uddannet og kreativ fotograf med masser erfaring fra både aviser og dagblade samt mode og reklamefotografering. En stilsikker fotograf med begge ben plantet på jorden. Hyggelig atmosfære og afslappet stemning under selve fotograferingen. Alle bryllupper er forskellige, det er priserne også. Vi sætter brylluppet sammen fuldstændig som i vil have det. Kontakt os og lad os sammen finde den rette bryllupspakke til jer.

Luksus fotobogen

Dette er vores luksus fotobog. Den bedste kvalitet vi nogensinde har set når det kommer til en fotobog. Det afspejler sig selvfølgelig også i prisen. Denne bog er til de virkelig kræsne, hvor indpakning, papirets kvalitet, billedernes farver og overflade er helt i top. I får simpelthen ikke mere lækker fotobog end denne. Leveringstid er også mere end 4 uger!

Lærredstryk eller tryk på Canvas

Lærredstryk eller tryk på Canvas er blevet mere og mere populært idag. Det kræver ikke samme vedligehold, som et foto indrammet bag glas i en passepartout med ramme på. Tryk på canvas giver jeres bryllupsfoto et lækkert malerisk udtryk når det hænges op på væggen i hjemmet. 

Mange forskellige størrelser

Vi kan naturligvis levere lærredstryk i mange forskellige størrelser. De fåes også i ren kvadratiske. Skriv til os, hvis i ønsker mere viden herom.