Fotografering i Kirken

Bryllupsfoto i Kirken

Fotografering i Kirken – For mange brude og gomme har et kirkebryllup hører så afgjort til brylluppet og er ofte højdepunktet i en bryllupsdag.

En professionel bryllupsfotografering af en god fotograf er normalt hele dagen og gøre det muligt for de mange store og små øjeblikke af dagen kan indfanges. Selvfølgelig dette omfatter kirkebryllup og det er kun alt for godt forstå, at der opstår også her flotte billeder er. Således denne meget følelsesladede og bevægende billeder er ikke udelukket, jeg vil gerne give dig nogle tips fra mine mange års erfaring med bryllup reportage på vej.

Fotografering i Kirken

Tal med præsten

Den sikreste måde at opleve på din bryllupsdag er ingen overraskelser, når man rejse spørgsmålet om fotos direkte i indledende drøftelse med din præst. Vær opmærksom på, at vielsen er en religiøs ceremoni, og ingen præst har en interesse i, hvordan du aktiverer ceremonien en photo shoot. Af denne grund, ofte og desværre på grund af dårlige erfaringer mange præster begrænse mulighederne for at bryllupsbilleder lidt. Men der er ofte mulighed for at tage din præst bekymringer.

En fotograf går

Ofte handler det ikke om at gøre billeder af sig selv, men der er frygt for, at ceremonien ville blive forstyrret af skyderiet. Spørg dit bryllup gæster (fx ved en note i sangen bog) om under ceremonien for at fotografere ikke som en professionel blev hyret til dette formål.

Hvor der er lys, er der også masser af skygge

En god fotograf fuldstændig udeladt i kirken om brugen af en blitz og arbejder kun med det tilgængelige lys. Takket være de nye high-følsomhed digitalkameraer mange, det er let muligt. Ved at udelade distraherende flash, kan fotografen ofte gå ubemærket og uden at forstyrre drømmeagtige billeder capture.

Expert = professionelt udseende

Søge efter dine fotografer også i form af et professionelt udseende. Pibende sneakers på kirkegulvet eller en farverig kjole til fotografen kan blive en meget synlig del af ceremonien. Gode fotografer opmærksomme på bløde sko og en anstændig (f.eks sort) kjole smart. Det betyder, at fotografen i bedste fald og næppe bemærket af Kirken, kan partiet bryllup nyde ceremonien uforstyrret.

Begrænsninger og hvad du kan gøre med det

Du har prøvet alt, men det er desværre stadig være nogle begrænsninger, hvor præsten er ikke åben for fornuft? Selv smukke billeder kan opstå.

Kun billeder fra samlingen og sammenfatning af den godkendte? Så smage dem så godt som muligt veje ud. Gå langsomt, nyd disse trin, og give så din fotograf at fange mange smukke billeder. Spørg din præst, at dette venter på dig ved alteret, bruden, for eksempel, ud af sin fars kirke. Så du kan være sikker på, at du bliver set på indsamlingsstederne fotos i fuld størrelse, ikke bare præsten. Dette er ikke muligt, så lad præsten bare lidt “kant” og holde en vis afstand.

Fotografen får tildelt en fast stilling uden for helligdommen? Så tænk på de vigtige elementer i ceremonien, såsom ringen og den efterfølgende udveksling kiss dertil for at dreje i forhold til hinanden. Ellers kan du få fra ringen udveksle nogle smukke billeder – fra din ryg. (Fotografering i Kirken)

Særlige øjeblikke at smage mere

Følelsesmæssige billeder af dem gribende øjeblikke af et bryllup er vigtigst? Så nyd denne og giv dine fotografer mulighed for at indfange de øjeblikke, også. En hurtig og kort kys på ringen til gengæld for et splitsekund er for erfarne fotografer en reel udfordring. Tag din tid og nyde dette kys fra resten. Se din partner i øjnene, når du indtaster ægteskabsløfter – det er dit øjeblik og ingen rushing du.

Udvandringen – ingen racing

Vielsen er overstået, og du ønsker at endelig lukke din familie og dine kære i armene, men for nu stadig står ved uddrag fra kirken. Samme her som i samlingen: Nyd dette øjeblik. Ofte børn scatter blomster på din vej. Ti stille et øjeblik, det er børn, der er sjældent i en fart at forlade blomster og spreder hele tiden – kan således uforglemmelige billeder opstår. Husk altid:. Du er den første til at forlade kirken, skal alle andre altid vente på dig (Fotografering i Kirken)

Hvis du vælger en fotograf, kan du helt sikkert også vise billeder fra kirken. I varmt sommervejr i en park, tager mange fotografer gode billeder. I en mørk mursten kirke uden megen belysning ved du hvilke fotografer er ualmindelig god, og kan skelnes fra fotograf til fotograf.