Idag går turen mod Bryllup i Esbjerg. Vi skal fotografere det flotte brudepar i Sædding Kirke. Selve bryllupfesten og receptionen skal foregå på Varde garten. Dette er dog en lille fotopakke hvor parret har booket os til kirken og de officielle portrætter. Vi ankom til Sædding kirke og gik på vanlig vis igang med at skyde billeder af bryllupsgæsterne, familie og gruppefotos og selvfølgelig billeder af både gom og best man samt den smukke brud med sin far.

Efter vielsen fotograferede vi stemningsbilleder udenfor kirken hvor der blev kastet med både ris og rosenblade og ikke mindst pustet en masse fine sæbebobler til ære for brudeparrets bryllupsdag.

Se flere bryllupsfotos fra Esbjerg her

drømmebryllup i Esbjerg
Bryllupsportrætter ved Hjerting Strand
sædding kirke bryllup
Hold jeres Bryllup i Esbjerg på Loftet
Bryllupslokaler i Esbjerg
kreative, tidløse og nærværende billeder til jeres uforglemmelige dag.
bryllup vestjylland
bryllups- og selskabslokaler i hele Vestjylland
Bryllup i Jylland
Bryllup / kirkelig velsignelse | Sædden Kirke
Sædding Kirke bryllup i den moderne Sædding Kirke
bryllupsfotograf esbjerg
De bedste bryllups fotografer i Esbjerg
Dygtig bryllupsfotograf i Esbjerg
Esbjerg Bryllupsfotograf | Specialiseret fotograf til bryllup
Fotograf i Esbjerg. Professionelt til en fair pris.
Bryllupsfotograf - Eksklusive billeder

Bryllupsportrætter ved Hjerting Strand

Da den formelle vielse var overstået og brudeparret havde takket ja til hinanden foran præst og brudefølget, gik turen mod de officielle portrætter ved Hjerting strand. Hjerting er en sand perle i Esbjerg med den flotteste rene sandstrand, der er perfekt til at bade ved. Hjerting er en forstad til Esbjerg, beliggende 7 kilometer nord for Esbjerg Centrum. Hotel Hjerting er uden tvivl et af de mest kendte steder i forstaden til Esbjerg. Her brugte vi en lille time sammen med det flotte brudepar og lavede forskellige billeder af dem både ved vandet og i skoven omkring naturen og stranden i Hjerting.

SE OGSÅ: BRYLLUP I HERNING

Bryllupsfest på Varde garten

Da de officielle bryllupsbilleder var færdiglavet og brudeparret klar til at rykke videre i dagens program. De kravlede de ind i deres lækre Tesla bil og kørte mod Bryllupsfest på Varde garten. Bryllupsfotografen måtte køre hjem og lave backup af dagens billeder. Der skal laves billedbehandling og ikke mindst optimere billederne bedst muligt til tryk eller print og forstørrelser. Tusind tak til det flotte par for at vise os tilliden til at stå for deres super flotte og kreative bryllupsbilleder i Esbjerg på en skøn dag.

Find stedet til jeres bryllup i Esbjerg

Selskaber, festlokaler, mad ud af huset og catering i Esbjerg. Find skjulte perler og romantiske Bryllupslokaler i Esbjerg og resten af Vestjylland.

Læs mere her: