Her starter en serie af gode råd om hvordan man kan holde bryllup på budget. Og det kan være relevant for ethvert brudepar som ikke ligefrem er millionærer. For selvom man har et stort og flot bryllupsbudget så kan der være områder hvor det er skønt at spare så man har flere penge at bruge på et andet område. Og at holde bryllup på budget betyder ikke nødvendigvis pap-tallerkener men bare at holde sig indenfor det bryllupsbudget man har råd til hvad end det så betyder. Og at være smart omkring hvor man kan og har lyst til at spare penge i bryllupsbudgettet.

Fotografen Pandrup – Fotografen i Pandrup · bryllup

Tip 1: Beslut jer for et for en budgetramme og hold jer til den!

Det lyder måske banalt, men det er her, hvor det altid løber lidt løbsk. Og det kommer fra en, der startede med et budget på 100.000 kr og midt i planlægningen måtte konstatere at det pludselig nærmere så ud til 150.000 kr.

Hvad gør man, når ens bryllup på budget så er stukket af?

Og der kommer I sikkert til at finde jer selv nogle gange men fortvivl ej!.. – siger den spendérglade bryllupsfe for hvis jeg kunne overholde et budget så er der håb for alle!Det vigtige er at I opretter et bryllupsbudget f.eks. i excel hvor I fordeler budgetkronerne på de forskellige poster alt efter hvad der er vigtigst for jer. Husk at researche lidt på nettet og tjekke om jeres poster er realistiske. Man kan ikke få en 5-retters menu med hummer til 150 kr. per kuvert. (Medmindre du altså alligevel lige havde planlagt en hummerfisketur og ser skidegodt ud i waders, så er der både materiale til middag og fotoalbum

Læs også:

Hold øje med bryllupsbudgettet

  • Læg et realistisk bryllupsbudget
  • Referér til det jævnlig for at sikre at I fortsat holder budgetrammen
  • Opdatér det, hvis I går over budgettet på et område og find ud af hvilket andet område I så kan spare på
Hjem » Bryllup på budget: Hvordan gør man det?