Brudeparret havde valgt at holde deres bryllup Herning. Da parret kontaktede os for nogle måneder siden, nævnte de vigtigheden i at de fik nogle romantiske bryllupsbilleder leveret i den moderne nynordiske billedstil. Internationalt kaldes den for Looks like Film looket. Det skulle de selvfølgelig have og da vi ankom på dagen startede vi med at fotografere bryllupsgæster, brudgom og flotte detaljefotos både ude og indenfor kirken. Brudeparret ønskede gruppefotos af den nærmeste familie og venner ved kirken inden vi kørte mod reception og bryllupslokationen.

Hedeagerkirken, Gl. Kirkevej 33, 7400 Herning
bryllupsfoto i Herning
Når I vil giftes - Borgerservice i Herning Kommune
romantiske Bryllupslokaler i Herning
Vielse i Hedeagerkirken i Herning
Bryllup Herning, Danmark
Bryllupsfotograf Herning-Ikast-Brande
bryllup midtjylland
Lokationer til bryllup Jylland
Bryllup i Vestjylland. Topmoderne gildesal i gammel stil
Bryllupsfotograf - Fotograf Herning | Kreativ portrætfotograf
Bryllup | Spispænt | Midtjylland
Bryllupsfotografering Aarhus Jylland, fotograf til bryllup
Bryllupsfest på Sinding Feriecenter
Sinding Feriecenter bryllup
Professionel fotograf i Midtjylland
bryllup herning lokaler
Bryllupslokaler til bryllup nær Herning, Ikast & Brande
Skal du også giftes i Herning og mangler du også en bryllupsfotograf

Vielse i Hedeagerkirken i Herning

Herning ligger i Midtjylland og vielsen skulle foregå i Hedeagerkirken også i Herrning. Den gamle flotte kirke skulle være rammen og det søde brudepar på livets store dag. De flotte bryllupsgæster stod klar ved kirken da fotografen ankom og vi gik igang med at fotografere dem alle både udenfor kirken og inde i den flotte Hedeagerkirke. Da parret havde takket ja til hinanden gik vi udenfor kirken hvor parret blev bombarderet med ris og blomster. Nu var det så tid til at vinke farvel til den mere formelle del af brylluppet og bevæge os ud i naturen og lave de officielle bryllupsportrætter af parret.

Bryllupsfest på Sinding Feriecenter

Da parrets officielle bryllupsbilleder var sikret foreviget skulle resten af dagen med reception, bryllupskageskæring og bryllupsfest med brudevalsen foregå på det super hyggelige Sinding Feriecenter. Sinding Feriecenter oser af familiehygge og god atmosfære og man får en skøn afslappet attitude over sig så snart man rammer området. Vi vil rigtig gerne takke brudeparret for tilliden og det store ansvar vi har fået overgivet at lave deres kreative bryllupsfotos fra livets største fest.

Hvor skal vi holde bryllup Jylland?

Bryllupslokaler til bryllup nær Herning, Ikast & Brande?

Skal du også giftes i Herning og mangler du også en bryllupsfotograf? Så skriv til os i kontaktformularen øverst.

Sinding Feriecenter, Kvindvadvej 11, 7400 Herning