Kirken:   Herlufsholm Kirke i Næstved
Salmer:   “Op al den ting som gud har gjort”, “Jeg ved en blomst så favr og fin”, “Til min Marie”, “Det er så yndigt at følges ad”.
Transport fra kirken:   Parret kørte i brudens forældres bil, som var blevet pyntet med hvidt tyl til lejligheden.
Fotografering:  Fotografen er super dygtig, og parret har virkelig fået nogle gode billeder. Fotografen er dygtig til hurtigt at bedømme folks typer, og om de er til det pjattede eller det mere traditionelle. Foruden den professionelle fotograf havde parret sat fire venner til at tage billeder i løbet af dagen.
Feststedet:  Strandhotel Frederiksminde i Præstø. Et godt sted, som ligger rigtigt smukt lige ved Præstø Fjord.
Menuen:   Forret: husets reje- og frugtcocktail med smørristet brød. Husets hvidvin.
Hovedret: kalvesteg stegt som vildt med waldortsalat i fuglerede, tyttebær, indbagte champignon, baconsvøbte bønner, samt brune- og hvide kartofler og vildtflødesovs. Husets rødvin.
Dessert: Pærer belle Helene, vanilieis med pære og chokoladesauce.Muscatvin.
Kaffe med chokoladekonfekt.Cognac/likør
Bordplan:  Gæsterne sad i et E.
Brudens tøj:   Brudekjolen og sløret blev syet af brudens faster. Lingeriet var Femilets bryllupskollektion: corsage, g-stringstrusser og strømpeholder. Strømper og strømpebånd fra Magasin. Skoene var købt i Skoringen.
Frisuren:  Bruden ordnede selv sit hår, som ikke var sat op.
Make-up:  Det var også bruden selv, der stod for make-up.
Gommens tøj:   Gommen var i kjole og hvidt, som blev købt i Troelstrup. Derudover købte han manchetknapper.
Ringene:  Ringene er 6 mm. De er brede og meget runde indvendigt, så de ser ret kraftige ud. De er i guld, med en banket overflade. I brudens ring er der en diamant nedfattet. De er håndlavet og købt hos Guldsmed Keld Olsen på Amagerbrogade.
Buketten:  Buketten var var holdt i hvide farver, med bonderoser og almindelige roser som de primære blomster. Den var lavet som en lille “vandfald” og var rimelig bred. Den var købt hos Claus Andersen.
Borddækning:  Hvide duge og servietter. Sølvlysestager med bordeaux lys. Bordeaux menukort og bordkort. Blomsteropsatser i hvide, bordeaux og rosa blomster.
Musikken:  Parret havde en pianist til at spille under middagen, og så et 5 mands danseorkester til dans bagefter. Bandet var virkelig gode.
Bryllupskagen:  Brudens mor havde bagt bryllupskagen, og havde fået en tidligere konditorelev til at lave roserne.
Morgengaven:  Bruden havde fået opkaldt en stjerne efter gommen, stjernen ligger i Casiopaia, som er navnet på den restaurant, hvor parret var ude og spise første gang. bruden fik en halskæde med et lille guldhjerte med en lille diamant i – i samme stil som ringene.
Bryllupsrejsen:  Parret tog afsted onsdagen efter brylluppet til Ægypten. De var på en uges krydstogt på Nilen, mellem Luxor og Aswan. Det kan varmt anbefales – en dejlig kombination af udflugter og afslapning, så man kan nå at fordøje brylluppet.
Pyntning af hjemmet:   Der var ingen som hærgede eller pyntede parrets hjem, til gengæld havde forloveren, hans kæreste og en af parrets veninder pyntet op i brudesuiten med hjerter i alle afskygninger.
 
Bryllupsfotograf i København og Sjælland.

Læs flere skønne artikler om bryllup: