For bryllupsfotografer er der en stor sandsynlighed for, man skal præsentere forskellige muligheder for udformning af kundernes bryllupsalbum og søge deres gennemgang samt godkendelse, før man skal printe billederne.

Sædvanligvis sender man link til et online galleri til kunden via e-mail. Det kan umiddelbart virke fornuftigt og ligetil, men det bliver hurtigt kompliceret og uoverskueligt, når kundens ønsker til ændringer af layout strømmer ind.

Det er besværligt at indkredse kundens ønsker til ændringer med den sædvanlige tilgang, og risikoen for misforståelser (dvs. kunden får ikke sit ønske opfyldt) er overraskende stor. 

Derudover kan det være et mareridt/udfordrende at bevare den røde tråd i redigeringen, som kan blive uorganiseret jo flere ønsker, der kommer, og jo flere ændringer, der foretages.

Derfor er det på tide at begynde at bruge et egnet værktøj som Pixieset.

pixieset.com er mange af verdens bedste bryllupsfotografers foretrukne redskab til online gennemgang af prøvebilleder. Det muliggør en hurtig og let gennemgang samt kundegodkendelse af prøvebillederne.

Det bedste ved Pixieset er, at kunden kan kommentere og angive ønsker om ændringer direkte oven på de relevante billeder. Dette mindsker risikoen for misforståelse af, hvad kunden ønsker. Der behøves færre redigeringsrunder, og albummet bliver hurtigere godkendt!

Pixieset brugerflade er nem at anvende og samtidig enkel, elegant og flot at se på. Pixieset åbner oven i købet muligheden for at anvende ens eget domænenavn til alle udsendte links til prøvebilleder. Med andre ord vil kunderne få det indtryk, at alt kommer direkte fra ens eget website!

Alle Pixiesets egenskaber er beregnet til at gøre fotografens liv lettere, så hvorfor ikke prøve det af med det samme?

Det første album med prøvebilleder kan være klar på sekunder! Og det koster ingenting. Klik her og kom straks i gang.

Læs mere her: