Der vil altid være nogle stilmæssige strømninger og tendenser tiden. Også selv om du måske ikke synes, at du ligger under for modemæssige trends, så er det sådan for de fleste, at de er en del af den udvikling, som sker løbende.

Når det kommer til bryllupper, så vil der også være nogle tendenser, som hitter i perioder. Disse tendenser afspejler på deres egen måde de samfundsmæssige udviklinger. Det kan være tendenser eller modreaktioner, der matcher andre strømninger i tiden.

Frederiksberg - Bryllup

Hvad er trendy i forbindelse med et bryllup pt?

Der ses forskellige trends i forhold til bryllupper. Nogle bryllupper er stadig overdådige og prinsesse-agtige, andre går mere i en nedtonet retning. Det kan ses som en modreaktion i forhold til de eventyrlige bryllupper, som i nogles øjne er for meget på alle måder.

Det, som man generelt ser meget i dag, er bryllupper, som har mere fokus på det naturlige. Det viser sig blandt andet i, at naturen bringes ind i festen, eller festen rykker ud i naturen. Der er også flere par, der vælger at holde et miljøvenligt bryllup. Det betyder, at der bliver sørget for at holde et bryllup, der belaster miljøet så lidt som muligt.

Der er også en boheme-tendens, hvilket egentlig falder meget godt i tråd med det naturlige. Et bryllup skal være romantisk på den naturlige måde. 

Hvilke bryllupstrends er populære i Danmark?

Hvordan kan bryllupper være mere naturlige?

Der kan gås mere eller mindre all in på det naturlige ved et bryllup. Det kan for eksempel klares ved, at selve oppyntningen ved brylluppet består af grene, blomster og planter fra lokalområdet, der fylder i rummet. De hænger gerne ned fra loftet, uden at det er overdrevet, men så det illuderer natur. Dertil enkle blomsterarrangementer, som ikke er for opstillet.

Nogle holder brylluppet i en have, en skov, en strand, en sø eller et andet sted ude i naturen. Det kan for eksempel være, at der lejes en stor tipi, som kan danne rammen om brylluppet

I forhold til tøjet så ses også flere par, der vælger en nedtonet stil. Det er stadig bryllupstøj, men afslappet, smukt og naturligt – måske lavet af økologiske materialer.

bryllupsfest på Josty på Frederiksberg

Naturlige og fantastiske billeder

Der er mange skønne og unikke billeder i naturen. Derfor vil et bryllup, der foregår i naturen eller med naturlige elementer i, resultere i nogle helt fantastiske billeder. Naturen danner den flotteste baggrund i sig selv, og så er der også noget meget romantisk i et brudepar i bohemestil, der vier sig til hinanden under åben himmel.

Det kan godt kombineres med en kulisse, som også bruges hyppigt. Sådan en kulisse er med til at understrege brylluppets genre, og det kan give et tvist til det naturlige set-up på lokationen.