Rådhuset:  Københavns rådhus
Transport fra rådhuset:   Nogle venners forældres lille røde Peugeot 106, som til hjemtransporten fra festen blev pyntet med tyl og dåser.
Fotografering:  De super dygtige bryllupsfotografer Forevigt.dk
Feststedet:  Et festtelt i brudens forældres have. 
Menuen:   Forret: Laksecarpaccio med lime, olivenolie og purløg
Hovedret: En rigtig lækker buffet: skalddyrssalat, ovnbagt sandart, agurkesalsa, kalve- og okseculotte, langtidsbagte tomater og squash, salat med bulgur, roulade af perlehøbebryst farseret med spinatfars, ristede kartofler, franske, italienske og danske oste, hjemmebagt brød og isparfait. Hertil lækre vine.
Brudens tøj:   Kjole, stola og sko blev købt hos Bride Fashion i Virum, hvor betjeningen er helt i top. Undertøjet var fra Prima Donna og købt i LingeriKælderen på Nørrebrogade. Bruden havde selvsiddende strømper fra Wolford på. Halskæden havde Bruden fået af gommen nogle år før vielsen, og den er fra Janina. Trine have lånt øreringe i hvidguld med brillianter i af en god veninde.
Frisuren:  Brudens hår blev sat hos Frisør Jasmin på Frederikssundsvej i København
Make-up:  Ann-Helena Zielinski
Gommens tøj:   Gommens jakkesæt er fra Sand, som var købt hos Oxford Clothing Company.
Ringene:  Et par smukke platinringe fra Apels Efterfølgere i Store Kongensgade i København. Der er en diamant i Brudens ring.
Buketten:  Maylands Blomster på Frederiksborgvej i København bandt Brudens smukke og anderledes buket og ordnede gommens knaphulsrose. Desværre arbejder blomsterbinderen ikke længere i butikken, hun er flyttet til Nordjylland. Buketten og knaphulsblomsten var omkring 1500kr
Borddækningen:  Bordene var pyntet med smukke bordopsatser. Dugene var lavet af mørkeblåt velour. Bordkortene og servietringene var hjemmelavede og i forskellige design. Der var hvide servietter og lys. Et meget festligt bord. 
Musikken:  Musikken var bevidst fravalgt, idet brudeparret synes at det kan give et alt for højt støjniveau under middagen, så man skal anstrenge sig en del for at tale sammen. Til brudevalsen kom musikken fra et stereoanlæg.
Bryllupskagen:  En fireetagers hjemmelavet kage med jordbær og hvid chokolade.
Morgengaven:  Bruden fik smykker (halskæde og matchende øreringe) fra Janina. Gommen fik et Seiko titanium ur
Pyntning af hjemmet:   Et sæt venner havde pyntet brudeparrets seng med 50 hvide balloner, to vinglas, en lille flaske rødvin, en sprite, en lille Vodka Currant og lidt chokolade. Ved siden af sengen var der stillet en græsk ministatue, som symboliserer den evige kærlighed mellem mand og kvinde. Endelig var der lagt en stor hvid hjerteformet ballon udenfor deres hoveddør – på ballonen stod der “Just Married”.
Bryllupsrejsen:  14 dages rundrejse i Toscana.
Bryllup på Københavns Rådhus

Læs mere om billeder og bryllup: