Hvorfor vælge København til brylluppet? København betyder noget helt særligt for alle danskere. Det er vores hovedstad, og uanset hvor i landet du bor, så har du en form for relation til byen. Vi har alle sammen nogle oplevelser og nogle minder fra København. 

Når du står over for så stor en begivenhed i dit liv, at du skal giftes, så er der nogle gode grunde til, at det skulle foregå netop i København. 

Skal i holde bryllup på Københavns rådhus

Hvorfor vælge København til brylluppet?

Hvor i København kan du blive gift?

Der er adskillige steder rundt omkring i byen, som kan være der, hvor I bliver gift. Det kan du enten blive på rådhuset, i en af byens mange smukke kirker eller på en anden lokation, som betyder noget særligt for dig og for jer.

Om det skal foregå det ene eller det andet sted, kan afhænge af forskellige ting. Det kan være noget religiøst, det kan være i et område, som er særligt smukt eller I føler en særlig tilknytning til. Det kan være det helt store bryllup med rigtig mange gæster og hele det store udtræk, eller det kan være en helt enkel og eksklusiv ceremoni. Det er op til parret selv, hvor og hvordan dette bryllup kommer til at blive holdt.

Hvor i København kan du blive gift?

Husk at få taget en masse billeder

Når nogen skal giftes, kan der ikke bliver taget for mange billeder af alle de mange begivenheder, der kommer til at ske i løbet af den lange dag. Det er nogle helt unikke billeder og minder, der kommer til at blive skabt den dag.

Se bryllupsfotos fra Hotel Bretagne

I den forbindelse kan I planlægge, at der bliver taget nogle billeder af det lykkelige brudepar rundt omkring i byen, eller det kan være nogle billeder, som bliver taget på det sted, hvor brylluppet bliver holdt. 

Mange par vælger at hyre en professionel fotograf til at tage billeder i løbet af dele eller hele dagen. Dels så får I simpelthen nogle vanvittig flotte billeder, og dels så kan fotografen være fluen på væggen, der helt diskret får taget billeder af, hvad der foregår fra start til slut. 

Hvorfor vælge København til brylluppet?

De udgifter, der er forbundet med at have en professionel fotograf, vil bestemt være godt givet ud. Med et bryllup i København har I de bedste forudsætninger for at finde de helt perfekte baggrunde at fotografere i. Byen er fyldt med steder, som har stor billedlig værdi. Vælg nogle steder ud, og tag gerne fotografen med på råd, når det helt perfekte set-up skal bruges.

Danmarks bedste bryllupsfotografer

Hvorfor vælge København til brylluppet?