Trash the dress fotografering

Trash the dress (TTD) handler som ordet siger om at lave billeder af bruden eller brudeparret efter brylluppet, hvor der ikke tages meget hensyn til brudekjolen eller tøjet. Der fokuseres på at lave spændende og flotte billeder i anerledes og kreative omgivelser.

En dag sammen med en kreativ fotograf hvor TTD er temaet, kan ofte give mange flotte og anderledes fotos. Billeder der er sjove at have når man bliver gamle. TTD planlægges ofte at foregå i skoven, ved vandet eller i en gammel fabriksbygning etc.

TTD fotografering er mere og mere brugt i Danmark. Også selvom om danskere er kedelige og ikke tør bevæge sig så meget udenfor de grå etablerede masser. For vi skal jo helst ikke falde for meget udenfor , og “hvad vil naboen mon ikke tænke”. Så sker der heldigvis mere og mere indenfor denne gren af fotografiet.

Trash the dress fotografering

Trash the dress fænomenet

Trash the dress og boudoir fotografiering er blevet mere og mere populære i skandinavien. Morgengaven til gommen med sexede boudoir billeder og spændende TTD billeder efter vielsen. Er i friske og vil i gerne prøve noget andet end blot at være en af mange, så prøv at overveje TTD fotografering. I vil elsker billederne efterfølgende. Og elske jer selv for at have prøvet det.

TTD billeder, giver jer mulighed for at brude med de klassiske bryllupsbilleder og få noget på væggen i faktisk gider kigge på efter jeres bryllup 🙂

Bryllupsfotografer – De professionelle fotografer til bryllup

Der findes mange fotografer der tilbyder bryllupsfotografering. Vi har lavet en liste over de bryllupsfotografer vi kan anbefale. Fotografer til bryllupper i hele Danmark. Spændende bryllupsfotografer der laver spændende og kreative bryllupsfoto fra jeres bryllup.

Bryllupsfotografering ved professionelle fotografer med erfaring fra reklamefoto, modefoto og pressefoto.

Læs mere her: