Invitationer:  Invitationerne lavede vparret selv med egen printer. De var udformet i pjeceformat, altså A4 foldet to gange, så der fremkom 6 aflange skriveflader. 
· Forside med billede af kirken
· Selve invitationen
· Side med et flot visitkort med adresse og telefonnumre, som gæsterne så har for eftertiden
· Side med reklame for vort officielle bryllupssite 
· Forslag til overnatningsmuligheder, samt bus afgange
· Bagside med 2 kort, dels over Auning, hvor vielsen foregik, dels over Romalt hvor festen blev afholdt.
Dermed fik parret sendt deres invitationer ud + papir og brug af egen printer
(Det var egentlig meningen, at de skulle trykkes hos en professionel, men han viste sig meget uprofessionel, så parret klarede det selv)
Kirken:  Auning Kirke! En 100% fantastisk smuk oplevelse – præst, kirke, kor … intet at udsætte!
Salmer:  “Op al den ting”, “Den yndigste rose”, “Jeg ved en blomst” og “Dejlig er jorden”
Det var vigtigt for parret at have salmer som alle kender (Jeg ved en blomst er en salme til brudevielse, som går på melodien fra Du Herre Krist) – hvilket gjorde at der blev sunget helt fantastisk igennem!
Transport fra kirken:  Parret spadserede fra kirken til fotografen og derfra kørte de i brudens mors bil-der var alle gæsterne jo alligevel kørt, og det var bidende koldt, så der var heller ikke nogen til at stå og kigge når parret ankom til forsamlingshuset…
Fotografering:  Bryllupsfotograferne tog nogle fantastiske billeder. Først to med parret og gommens forældre, bror og mormor, dernæst to med parret og brudens mor og bror, og til sidst en stribe af parret, dels i farver dels Sort/Hvide.

Parret siger om fotograferingen:”Hvis nogen havde spurgt os inden brylluppet hvad vi ville forvente at skulle betale en fotograf, så ville vi aldrig have kommet i nærheden af 7000 kr., men nu er vi ovenud tilfredse, for billederne er fantastiske! Men det kan jo gøres noget billigere ved samme fotograf, hvis man ikke forærer ens nærmeste familie billeder og sidst skal man jo bestille de takkekort man har brug for.
Reception:  Ingen
Feststedet:  Romalt Forsamlingshus, Romaltvej 94, 8900 Randers.
Et rigtigt godt forsamlingshus, godt isoleret, god udluftning, nyrenoveret og veldrevet!
Parret lejede det i 2 døgn, fordi festen skulle starte så tidligt – inkl. leje af musikanlæg
Menuen:  Julefrokosten blev serveret i følgende rækkefølge:
· Marinerede sild, røde sild, æg, tomat, smør, 2 slags rugbrød
· Fiskefileter, remoulade, citron, smør og rugbrød.
· Maskeret torsk, smør, franskbrød
· Dampet laks m/chili dressing, smør, surbrød
· Vendsysselsk grønlangkål, krøstekål (hvidkål serveret med samme tilbehør som grønkålen – specialitet fra Thy), brunede kartofler, medister, hamburgerryg, kold, kogt letsaltet flæsk, sennep, rødbeder, kanelsukker.
· Lun andebryst, leverpostej, frikadeller, sylte, rullepølse, rødkål, rødbeder, sennep, smør og rugbrød.
· Ris á la mande, kirsebærsovs
· Bryllupskage, småkager, chokolader, kaffe, the, samt muligheden for at lave irsk kaffe
· Natmad: Stort ostebord med 9 forskellige slags + buko trekanter, chips og ostekiks.

Maden indeholdt kogekone, to hjælpere, råvarer, øl og snaps + at 6 personer levede udelukkende af rester i en uge efter, og måtte smide en masse ud!

Det medfører en kuvertpris på 190 kr./pers – men hvis ikke parret konstant havde bedt kogekonen om at købe rigeligt.
Antal gæster:  63 personer i alt, og alle var over konfirmationsalderen. Der skulle være plads til 80 i forsamlingshuset, men parret mener at 70 er grænsen, hvis man også vil kunne bevæge sig lidt omkring.
Bordplan:  I Romalt Forsamlingshus er der 16 borde med dimensionerne 180x80cm – de blev sat sammen 2 og 2, så de fik dimensionen 180x160cm, og dem var der 5 af, hvor der var plads til 10 ved hvert. Og derudover satte parret 4 borde sammen, som havde dimensionen 360x160cm, hvorved de sad sammen med den allernærmeste familie.
Brudens tøj:  Kjolen blev købt brugt og blev syet lidt til af Butik Ninna i Lyngby.
Hårpynt blev hjemmefabrikeret udfra perlearmbånd og hårnåle fra H&M og andre steder.
Selvsiddende nylonstrømper fra Wolfford
Frisure & make-up:  Din Frisør i Randers, prisen var vist omkring 550 kr. – bruden havde kontanter og tankerne var helt andre steder, så det er måske ikke helt korrekt husket.
Bruden var ovenud tilfreds med resultatet! Hvem havde troet at de tjavser kunne sættes til noget som helst … det blev beundret af mange af gæsterne! Ligesådan med makeup, to gange havde frisøren fået lavet prøvemakeup i en Clinique-demonstration, men hun fra Din Frisør gjorde det mange gange bedre.

Frisøren har de faktisk makeup de kan lægge (på en hygiejnisk måde, med engangsbørster). Men bruden valgte selv at medbringe egen makeup, fordi hun har allergiske tendenser, som ikke skulle springe op i fuld flor denne dag, ved at bruge nogle ukendte mærker!

I alt for frisure, makeup lægning og medbragt makeup
Gommens tøj:  Sæt fra Troelstrup: Habit, skjorte, manchetknapper, strømper, plastron, klud, vest.
Gommens barbering:Gommen blev barberet inden brylluppet hos barberen … det kan bestemt ikke anbefales, da han blev slemt skamferet ned af halsen, og da der stadig var en del skægstubbe tilbage, som ikke kunne fjernes pga. uhørt smerte! 
Forlover:  Parrets brødre var toastmasters og de fik, sammen med gommen og forloveren (gommens bedste ven) en knaphulsbuket, som matchede brudebuket og borddekorationerne. Desuden købte forloveren selv en vest og butterfly i samme stof som gommens.
Disse personer plus det andet vidne (brudens bedste veninde) og kogekonen fik alle en cd som tak for hjælpen.
Ringene:  Ringene købte parret for knapt et år siden, da de blev forlovet – guldringe med 3 riller på langs, der får dem til at glitre i lyset, så dem sparede de nu.
Blomsterne:  Buketten bestod af røde og orange roser, samt lidt brudeslørsblomst (eller hvad den hedder).
Den blev købt hos hos Blomsterhandleren, sammen med 4 knaphulsbuketter og 7 borddekorationer.
Farverne var fuldstændig gommens valg, og måske ikke det bruden umiddelbart ville have valgt til de råhvide borde .. men resultatet var utroligt godt!
Borddækning:  Parret købte 7 dobbeltsengslagner i råhvid hos Metro K/S – de kostede ca. 100 kr./stk. og var dermed næsten lige så billige som papirsduge af en rimelig kvalitet. + enkeltsengslagner til anretterbord og gavebord.
Servietterne var fra Duni og hedder Amore og har dimensionerne 48x48cm, og er meget meget flotte … kan også købes i Metro.
Lysene var nogle billige bloklys fra Netto – også råhvide – med den fantastiske egenskab at de brænder fuldstændig perfekt hver gang! Parret har testet flere lys, men disse brændte perfekt hver gang (også til festen) og kostede kun 5 kr./stk. – det er fedt med bloklys der har en brændtid på ca. 20 timer, at man ikke skal rundt og skifte lysene i løbet af festen!
Musikken:  Musikanlægget i forsamlingshuset – men de brugte det slet ikke … og i de sidste dage, hvor parret har snakket med en del af gæsterne, har næsten alle kommenteret hvor dejligt det var, at der ikke var musik! Det er nemmere at tale sammen, især ved et bryllup, hvor man samler 4 forskellige familier, som ikke kender hinanden helt vildt godt (og i vores tilfælde havde de helt forskellige dialekter – vendelboer, thyboer, sønderjyder, sjællændere og djurslændinge)
Toastmaster:  Først ville parreet ikke have nogen – men så faldt tanken på deres brødre … Parret har begge en yngre bror, og de har det til fælles, at parrets bryllup var første gang, de nogensinde oplevede en fest med toastmaster … men det var sjovt, og der var ikke så meget de skulle lave … og de tror det var meget godt at de havde hinanden at støtte sig op ad. Hvis man vælger en god ven, så forventer alle og enhver en perfekt optræden og han ville blive bedømt helt anderledes end brødrene.
Taler & sange:  Gommen holdt en tale for bruden. Bruden gjorde intet, hverken sang eller tale … men hun havde også lige overstået semesterets sidste eksamen 3 dage før brylluppet … egentlig ville hun have lavet en lille fjollet sang, hun kunne have sunget, da hun gav ham morgengaven, men det blev heller ikke til noget.
Bryllupskagen:  Bryllupskagen blev lavet af brudens mor … og opsatsen blev lavet af stedfaderen, der er mekaniker, og som havde lavet den flotteste, bundsolide opsats i fire etager og lakeret den hvid, så den så helt købt ud (bare med bedre svejsninger).
Kagen var en engelsk plumkage, som blev overtrukken med hvid marcipan og pyntet med små lyserøde marcipanroser, grønne marcipanblade, og chokolade- og glasurkrummelurer – alt sammen lavet af brudens mor, så den kostede ikke parret noget. 
Overnatning:  Parret overnattede på Hotel Gudenåen, hvor de også havde anbefalet deres gæster at overnatte – det var rigtigt hyggeligt om morgenen, at spise morgenmad med de 7 af vore gæster, som havde valgt at sove der også!
Det er ikke noget dyrt hotel – der var en udmærket champagne men glassene var fulde af kalkskjolder og skår … men det var helt okay, så de små mystiske ting der var, var til at grine af!
Morgengaven:  Bruden fik en guldring med en perle, som passer perfekt til en halskæde med vedhæng hun fik en uges tid før brylluppet – og som hun bar på dagen.
Brudgommen fik et weekendophold (sammen med bruden) på Hotel Romantik på Bornholm – det ligger i Allinge og man har udsigt udover vandet fra værelset – og man kan få morgenmad på sengen. 
Parret har ikke været af sted endnu, og kan ikke sige om det er det perfekte sted … men når nu man skal give et stykke papir, som beskriver morgengaven, så er ord som “Hotel Romantik” “morgenmad på sengen” vist helt perfekt til lejligheden, ikke?
Bryllupsrejsen:  Bryllupsrejse … ja og nej.
Feriehus på Djursland. Og det holdt de fast i.
Det var et virkeligt dejligt hus, med plads til 10 personer, spa, sauna og brændeovn. Parret fik dog ændret datoen for overtagelse af huset.
Pyntning af hjemmet:  Nej heldigvis ikke! Parret blev viet på Djursland, men de bor i hovedstadsområdet, så gæsterne havde ikke mulighed for at kigge forbi. Og Parrets studiekammerater og kollegaer havde tilsyneladende afstået fra denne fristelse.
Bog om brylluppet:  Parret havde en gæstebog, hvor langt fra alle fik skrevet i … ærgerligt, men der er mange sider endnu, så de har den fremover når de får besøgene … så skal de bare huske, at de har den.
Og scrapbog … den har parret ikke fået lavet endnu. Men det er deres plan at købe en bunke farvet karton, hvor de limer billeder, sange, gaveliste, kopi af vielsesattest osv. For til sidst at samle arkene med en spiralryg … sådan en indbinding koster 5 kr. hvis man er studerende ved et universitet (det bliver superflot .. har lavet det for andre også, og man kan have flere hundrede ark, for der findes spiralrygge som er mange centimeter brede! – så find en studerende eller en lektor, hvis I ønsker samme løsning).
Hjemmeside:  Selvfølgelig har parret en officiel bryllupsside
 
Gaver:Som de fleste andre stod parreet ikke præcis og manglede en hel masse køkkengrej og andet … derfor ønskede de sig personlige gaver. F.eks. bøger som havde betydet noget for parrets gæster. 
De fik faktisk en hel del personlige ting, hvor parret virkelig vil sende en tanke til de mennesker hver gang de ser/bruger genstanden! Og nærmest ingen ting der skulle byttes, så det er jo bare superskønt!