Kirken:   Lillerød Kirke 
Transport fra kirken:   7 meter lang limousine. Gommen vidste ikke, at der var bestilt limousine til kørslen.
Fotografering:  Der blev taget billeder under hele brylluppet. Fotografen, tog videofilm i kirken og under festen. Det var desuden ham, der tog bryllupsbillederne i Barokhaven i Hillerød ved Frederiksborg Slot.
Feststedet:  Festen blev holdt på Odd Fellow Logen i Hillerød. Der er to store lokaler. De er med store lysekroner og stof på væggene. Lokalerne ligger 5 minuters gang fra Hillerød station
Menuen:   Velkomstdrik: jordbær margurita. 
Forret: lakseroulade med pesto og rejer. 
Hovedret: farseret kalvefilet med dijonsauce, pommes cocutte og råstegte grøntsager. 
Dessert: chokoladekage med to slags sorbetis og frisk frugt. 
Natmad: frikadeller og kartoffelsalat.
Bordplan:  Hestesko. Parret sad ved højbordet, og det var perfekt for dem.
Brudens tøj:   Brudens kjole var en enkelt kjole i creme, som blev købt hos Lilly i København. Sløret var et dobbelt slør med satin kant. Undertøjet var fra Femilet og var en selvsiddende corsage med trusse. Skoene blev købt hos Bianco i Lyngby og var en næsten flad åben sommer sko i creme.
Frisuren:  Frisør Nice Hair i Hørsholm. Det blev utroligt flot og sad perfekt med blomster og slør hele aftenen.
Make-up:  Berits gode veninde er materialist og lagde en rigtigt flot make-up. Berit købte kun en læbestift.
Gommens tøj:   Gommen havde et mørkegråt jakkesæt på med hvid skjorte og gråt og lilla slips. Skoene var sorte og fra Ecco.
Brudesvend og -piger:   Parrets søn var brudesvend og var klædt i hvid skjorte, sandfarvet bukser og sorte sandaler. Tøjet var købt i H&M. Brudepigerne var Brudens to søstre. De var klædt i en rød/orange top fra Kenzo, hvide bukser og sommersko.
Ringene:  Parrets ringe er halvt guld og halvt hvidguld. Ringene samles forskudt foran, og i brudens er der en lille sten. De er desuden børstet, så de får et mat udseende.
Buketten:  Buketten var en enkelt buket holdt i hvid, creme, lysegrøn og mørkegrøn. Der var blandt andet roser i. Den samme slags roser havde Berit 4 stk. af i håret over sløret Parret ved ikke hvad buketten kostede, da de fik et samlet tilbud på alle blomster: Brudebuket, 2 brudepigebuketter, 5 brystbuketter og 5 borddekorationer.
Borddækning:  Bordet var holdt i farverne: hvid, creme, lysegrøn og mørkegrønt. Samme farver og stil som invitationerne. Dugen var hvid, lysene mørkegrønne og dekorationer alle fire farver. I midten af bordet lå der creme farvet tyl – lagt “vildt” og med et tyndt satin bånd til at lave en samling for hver 1 meter. Over tyllen lå der perler løst. Bordkortene var creme med mørkegrønt pynt. Menukortene var dobbeltkort ligeledes creme med et tyndt satin bånd i bukningen. Båndet var mørkegrønt.
Musikken:  En pianist som spillede roligt musik under middagen og dansemusik senere. Han var lejet gennem Danish Music Agency på nettet.
Parrets taler eller sange:   Gommen holdt en rigtigt sød og sjov tale til bruden. Den var ikke lang, men ramte godt. Bruden havde lavet en sang specielt til gommen.
Toastmaster:  Brudens stedfar var toastmaster, og han klarede det flot. Han kom med gode og sjove indslag under hele middagen. Det kan anbefales at have en toastmaster.
Bryllupskagen:  Parret havde ingen bryllupskage, men havde bagt 3 forskellige slags hjerteformet småkager. Prisen er glemt, men det tog en hel dag at bage alle kagerne.
Morgengaven:  Bruden gav Thomas en MP3 afspiller (en lille computerting til at høre musik på). Gommen gav hende en flot halskæde fra Rafts.
Bryllupsrejsen:  Parret havde ingen bryllupsrejse, da de allerede ved brylluppet havde brugt mange penge.
Pyntning af hjemmet:   Der var ingen hjemme og lave noget ved parrets hjem. Det var dejligt.

Læs mere om bryllupsplanlægning her