Invitationer:  Invitationen og kuverten var en enhed, hvor invitationen var limet på indersiden af en kuvert i grønt karton.
Kirken:   Herlufholms Kirke
Salmer:   “Op al den ting som Gud har gjort”, “Du kom med alt hvad der var dig”, “I blev skabt som mand og kvinde” og “Dejlig er jorden”.
“Dejlig er jorden” har parret valgt, fordi den blev sunget til begge deres bedsteforældres begravelser, det er en måde at mindes dem.
Espalier:  Udenfor kirken stod 12 piger fra Mariannes arbejde med store pyntede piskeris (Marianne er køkkenassistent), og dannede espalier sammen med to fra Lars arbejde, som holdt to piber med glas på (Lars er glaspuster).
Transport fra kirken:   Parret havde planlagt at køre i brudens fars bil, men forældrene havde sørget for, at der holdt en gammel Ford A, og ventede på parret efter vielsen
Fotografering:  Fotografen gjorde et fantastisk stykke arbejde, vi er glade for vi valgte en professionel freelance fotograf. Gommens far havde sørget for videofilmning, derudover var det fire engangskameraer på bordene.
Feststedet:  Festen blev holdt i “Glaskroen”, ved Holmegaards Glasværk i Fensmark ved Næstved
Antal gæster:   Til festen var der 43 gæster foruden brudeparret.
Menuen:   Menuen var Glaskroens “Arrangement 1”
Forret: Fiskeroulade “Amaile”. (En lys filet med laksefyld.)
Hovedret: Kalvesteg med gulerødder og broccoli, baconkartofler og pebersauce.
Dessert: Chokolade/orange is frugter og brombærpure. (Lys is med chokoladestykker).
Da der var en vegetar blandt gæsterne, havde parret bestilt en speciel ret til hende. De så ikke præcis, hvad det var, men den så meget lækker ud, og kokken selv kom ind med den.
Bordplan:  Hesteskoformet bord, med brudepar og nærmeste familie ved højbord.
Brudens tøj:   Kjolen blev købt i forretningen “Hos Pigerne” i Kindhestegade i Næstved, sløret blev købt samme sted. Skoene blev købt i “Skoringen”, og er af mærket “Tiscali”.
Frisuren:  Brudens hår blev sat af “Salon Anne Kirsten” Hvedevænget i Næstved.
Make-up:  Brudens veninde lagde makeup.
Gommens tøj:   Gommens tøj blev købt i Næstved Storcenter. Han havde sort jakkesæt på, hvid kortærmet skjorte og grøn butterfly.
Forlover:  Gommens’ svorger, var forlover. Han og brudens far havde det samme tøj på som gommen, dog med henholdsvis rød (forloveren) og sort (brudens far)butterfly.
Ringene:  Ringene, klassiske glatte ringe i rødguld, blev købt hos “Børge Olsen guld og sølv” i Næstved
Buketten:  Buketten var en liggende buket, med røde roser, hvide kalaer og efeu. Den blev købt i “Den grønne butik” i Sct. Jørgens Park i Næstved. I følge butikken var det en meget særpræget buket, som de ikke bandt mange af.
Borddækning:  Grønne duge, hvide servietter, og hjemmelavede bordkort/menukort (store efeublade i karton med et ægte efeublad ovenpå med navn).
Musik:   Dinner musik ved piano
Bryllupskagen:  Bryllupskagen var lavet efter Bettys opskrift. Kagen var flad med et lille lag ovenpå. Den var pyntet med en vikingekriger og en vikingekone, små lilla og rosa tusindfryd og røde hjerter.
Bryllupsrejsen:  Bryllupsrejsen går til Skotland
Pyntning af hjemmet:   Der var ris i sengen, tre skuffer, sofaer og sofabordet. På bordet stod to glas, en pose chips og lidt slik og en seddel hvor der stod, at der var en flaske i køleskabet. På stuevinduet var der skrevet et eller andet med barberskum, og på et andet vindue stod der “Nygift Huraaa” med tandpasta.

Læs flere skønne bryllup artikler: