Siden barnsben har du drømt om denne dag. Utallige gange har du sikkert tænkt over hvem der bliver din ægtemand og hvordan dit bryllup bliver. 

Nu er det ved at være tid. I har planlagt tid og sted, og kjolen hænger i skabet. Du føler at du vil unde dig selv noget ekstra på denne dag. Hvad kunne man dog tænke sig? Eller hvad kunne man ikke tænke sig? En makeup sminket af en proffesional, kan være med til at man får øjene op får noget nyt der passer til en. De findes alle steder og nogle kører også ud til dig på selve dagen. Vælg en naturlig makeup og den skal stemme overens med din kjole. Husk at få agt en mascara som er vandfast, og en læbestift der holder nogle timer, og husk at få læbestiften med dig så du kan friskes op i løbet af dagen/aftenen. 

Bryllupslokaler i Charlottenlund | Hold bryllup i Nordsjælland

Det er en idé at få lagt en prøve makeup et stykke tid inden brylluppet, især hvis du gerne vil prøve lidt nye farver du ikke helt et vant til. Når det gælder håret, kan man tænke i evigheder over hvordan man vil have. En sådan special dag kan det være du vil,have lavet noget som du længe har tænkt på. Hårforlængning er blevet en del af håropsætningen efterhånden, som kan laves med rigtigt hår. Det koster lidt ekstra og man skal regne med at det tager nogle timer, alt efter hvor meget der skal sættes på, men så får man også et fantatisk resultat som kan holde op til et halvt år. 

Husk at få lavet neglene lidt tid før brylluppet

Der findes forskellige former for hårforlængning, spørg hos din frisør. Et alternativ som ikke er så dyrt, er et spænde eller hårnåle, som bruges i opsætningen. Forlængelse er ikke bare hår men også negle. Idag er det meget normalt at få lavet kunstige negle eller en forlængelse af sin egen negl. Hænderne bliver jo vist en del frem sådan en dag, når der er kommet en vis ring på din finger. Der findes masser af forskellige typer kunstige negle, gå til en negletekliker og rådfør dig. Husk at få lavet neglene lidt tid før brylluppet, har du ikke prøvet det før er det rart lige at kunne vænne sig til det.

Læs mere her:

Bryllup Skagen
Bryllup Sønderjylland
Bryllup Varna Palæet
Bryllup Værløse
Bryllup Clausholm Slot
bryllupsbilleder

Har man allerede lange negle, så kan man få lavet en manicure, og så er det mange tænker lægger de ikke bare neglelak på, men nej der bliver nusset om dine hænder, og der bliver filet og neglebåndene tjekkes det tager ca. en time, og mange er eksperter til at lave fransk manicure, som mange brude aelger fordi det står godt til en lys kjole. Glem nu ikke fødderne, når nu du er igang. Fødderne er som regel skjult under kjolen, måske i et par lukket sko, men det er det værd at føle man har været hele turen igennem, og så bliver din kommende mand nok glad for et par ekstra bløde tæer under dynen på bryllupsnatten. 

en god kulør inden brylluppet

Et dejligt brunt ansigt, du vil gerne have en god kulør inden brylluppet, men den danske sommer har ikke været helt med os, start i god tid hvis du vil tage solarium og lad være med at tage en eller to dage før brylluppet, du kan risikere at blive rød hvis de lige har skiftet rør i dit solcenter eller du er måske en smule stresset op til dagen og så er solarium ikke sagen. 

Selvbruner er ved at have et comeback. Tidligere fik man gule striber over det hele, lignede en gulerod og lugtede mærkelig, men nu findes der en masse mærder tilbyder selvbruner, og nu er lugten ikke så slem, og man får en dejlig gylden farve. Test det et godt stykke tid inden brylluppet. Har man en stresset hverdag og måske en ule stress op til den store dag, så forkæl selv og bare nyd det, og vil du forkæle mand så overrask ham med at bestille tid til massage eller anden behandling, han vil helt sikkert nyde det i fulde drag. 

Læs mere her: