Dit bryllup er en oplevelse for hele livet og du a til hvad som helst. Din bryllupsdag skal være perfekt – og det lover vi, den bliver. 

Møn er en dejlig grøn ø. Først får du øje på Dronning Alexandrines Bro af 1949. På toppen af broen får du et smukt kig ud over det kuperede terræn med grønne marker, bugter og små vige. I Stege By kører du forbi Mølleporten, som var indgangen gennem forsvarsvserkerne med voldanlægget, der i middelalderen var stærkt befæstet. 

vielsesringe titanium

Hotel Præstekilde

I Kelby ligger Præstekilde Hotel midt på de grønne marker, der i dag er Møns 18-huls golfbane. Fra hotellet har den skønneste udsigt til det blå vand i Stege Nor. Historien fortadler, at der i tidernes morgen løb en kilde netop gennem Præstekildes jorder, hvortil folk fra hele landet valfartede og blev modtaget af præsten fra Keldby Kirke, som ligger lige i nærheden, Keldby Kirke er i øvrigt berømt for sine gamle og smukke kalkmalerier. 

1. Vel ankommet til Keldby får du øje på Præstekilde Hotel. Indgangspartiet med søjlerne og fløjdørene, som tit har dannet den blomsterklædte ramme omkring et bryllup. Hotellet er 4-stjernet og har 46 værelser, en skøn restaurant, indendørs pool og sauna.

Mange vælger Præstekitde Hotel som festarrangør fordi det ligger smukt og er kendt viden omkring for sit fantastisk lækre køkken. 

De Smukkeste Bryllupsbilleder | Professionel Fotograf‎

Keldby Kirke

Keldby Kirke er en meget smuk kirke at blive viet i, men efterhånden er der også mange forårs- og sommervielser, der foregår i det fri. Bl.a. hotellets smukke have eller i parken ved Liselund Slot, Når du træder indenfor i hotellet, oplever du straks en rar og varm atmosfære. Der er 4 hyggelige selskabslokaler, hver med sine muligheder, alt efter ønske. Din fest planlægges i alle detaljer med restaurantchefen. Farver til duge, lys og blomster, en menu med vine og menukort. Alt gennemgås til mindste detalje, helt frem til du sidder ved det veldækkede bord i et rigtigt festlokale. Brudeparret kan være helt trygge. 

3. Især ved bryllup glæder hele personalet sig til dagen. Alle er med til at skabe en blid og romantisk ramme for festen. Brudeparret kan roligt slappe af og glæde sig til en uforglemmelig dag… Og i brudesuiten er champagnen lagt på is. Smukke blomster og frisk frugt venter på brudeparret. 

Flere artikler: