Få lavet dekorationer og invitationer til bryllupper og fester

Få lavet dekorationer og invitationer til bryllupper og fester. Vi har ikke billeder om alle slags produkter, som vi kan lave, derfor du gerne må kontakte os, hvis der er noget. Vi kan lave alle slags personiseret gaver, bilpynt (inkluderer klistermærke til bil), klistermærke til vægge, personlige invitationer, ægte og falske blomsterdekorationer og andre slags af dekorationer (for eks: blomster væg, baloondekorationer, osv.). Du må gerne se referencer til inspirationer.

Dekorationer til bryllupper

Vi sætter også dekorationer op, hvis du ønsker det. Det er gratis at kigge rundt i festlokalen før festen for at planlægge dekorationer og se hvordan kan vi sætte dekorationer op.

Du kan kontakte os på email / Facebook / telefon. Hvis du føler at du har brug for et personligt møde, det er selvfølgelig gratis.

Der er ingen umulige ønsker til os, vi arbejder for at lave den perfekte dekoration, som I drømte om. Du må gerne kontakte os med alle slags af ønsker da vi er åbne til alt. Hvis du kan ikke se noget similar i referencer, det betyder ikke at vi ikke kan lave. Vi siger nej, hvis vi er ikke sikkert om at lave din bestilling med vores kvalitet.

Læs også: