Kirken:   Kastelskirken på Østerbro i København
Salmer:   En af salmerne var “Det er så yndigt..”
Transport fra kirken:   Parret blev transporteret til kirken i Lindas venindes forældres sølvgrå BMW, som var smukt pyntet med blomster og tyl.
Fotografering:  En fotograf tilknyttet Vores Store Dag tog parrets bryllupsbilleder. Vi fik SÅ mange skønne billeder at vælge imellem at det var svært at vælge!
Feststedet:  Festen blev holdt på den firestjernede Menstrup Kro mellem Næstved og Skælskør. Det er et rigtig hyggeligt sted, med smukke, stemningsfulde lokaler og nogle skønne værelser. Det er som regel “krofatter” selv, man skaber arrangementerne med, og det er bestemt en fordel! Parret købte en “pakkeløsning” med fire retter mad, kaffe, cognac / likør / madeira, vin ad libitum, overnatning og brunch morgenen.
Menuen:   Forret: parmaskinke rullet om frisk melon dertil filopose medgrøntsagsfyld – hertil Cotes de Roussillon Blanc
Hovedret: kalveryg med kompotsalat, nye kartofler og flødeskysauce – hertil Tarapacca Merlot 
Efterret: ostevandbakkelser med druer
Dessert: vanilleparfait med bisquitkiks på bund af rabarberkompot – hertil Portvin og Madeira
Bordplan:  Der var 30 mennesker med til middagen, så de sad ved et aflangt bord. Det fungerede fint.
Brudens tøj:   Lindas kjole blev købt hos Moné i Glostrup. Skørtet lånte Linda i forretningen. Undertøj (corsage, trusser) og strømper købte Linda hos Angelique Brudekjoler i Roskilde. Brudeskoene købte bruden på Gl. Kongevej i København.
Frisuren:  14 dage inden brylluppet havde bruden været hos Stuhr Intercoiffure, hvor hun var blevet klippet og havde fået lyse striber. På dagen blev Lindas hår sat af Stuhr Intercoiffure i Fiolstræde i København.
Make-up:  Brudens makeup blev lagt hos Estee Lauder Skin Care Center i Magasin, Kongens Nytorv i København. Bruden havde købt en brudepakke, der indeholdt ansigtsbehandling (dybderens), pedicure, prøvemake-up og make-up på dagen. Hun fik lavet kunstige negle og lagt fransk lak.
Gommens tøj:   Gommen havde et sæt tøj på fra Troelstrup, København. Det bestod af mørke stribede bukser, mellemgrå halvlang jakke (5 knapper), hvid manchetskjorte med knækflip, grå-mønstret vest med matchende plastron. Dertil bar han sorte Lloyd sko.
Ringene:  Parrets vielsesringe er deres”gamle” forlovelsesringe, som er købt i Innsbruck i Østrig. De er 5 mm brede og i guld med to skrå bånd af satineret rødguld og hvidguld. I brudens er der tre små brillianter på tværs.
Buketten:  Brudebuketten er købt hos Engle-blomst i Århusgade på Østerbro i København. Den var i mellemstor rokokkostil. Den bestod af lyserøde pæoner, store cremefarvede roser, små hvide calaer, nogle små blå blomster, og så var der i midten et lille bitte hjerte formet i kobbertråd omkring en lille tørret rosenknop. Gommens, hans forlover, brudens mor og parrets brudedreng havde hver en brystbuket af en enkelt stor cremefarvet rose, mens de to brudepiger havde hver en kurv med et udpluk af blomster fra brudens buket.
Borddækning:  Bordet blev dækket med hvide duge og hvide servietter. Borddekorationerne var blandt andet med lyserøde roser. Linda havde lavet kombinerede bordkort / velkomst-velbekomme-sange / menukort i mørkerødt præget karton med hvidt indlægspapir. På forsiden havde Linda lavet udskæringer samt et ovalt hul, hvor parrets billede var.
Musikken:  Parret havde lejet en jukeboks gennem kroen. De blev lidt overraskede, da de ankom til kroen. Der sad en musiker og spillede dinner-musik (ham havde de ikke bestilt). De aner ikke, hvem det var, eller hvad han hed!
Bryllupskagen:  Bryllupskagen lavede de efter opskrift venligst udlånt af Arla. Den bestod af både lyse og chokoladebunde, hindbærmousse og tobleronecreme og betrukket med marcipan. Den var pyntet med røde marcipanroser og grønne blade og en marcipan top-figur alt sammen fra Harderer marcipan.
Morgengaven:  Parret gav ikke hinanden morgengaver, da de havde bestemt sig for at bruge pengene på en lækker bryllupsrejse.
Bryllupsrejsen:  Bryllupsrejsen gik til Den Dominikanske Republik i 14 dage, og parret tog af sted dagen efter brylluppet.
Pyntning af hjemmet:   Da parret kom hjem fra deres rejse var deres hus pyntet med flag, balloner og på trappetrinet stod en brændende kærlighed, en husfred og en rispose. I døren var hængt velkommenskilte i hjerteform.
Bryllup på Menstrup Kro

Se flere skønne bryllup historier her: