Invitationer:   Invitationerne var færdigtrykte og blev købt hos Stenders Forlag. De var cremefarvede med flot mønster i øverste højre hjørne (laserstandset)
Kirken:   Rungsted Kirke
Salmer:   “Op al den ting som Gud har gjort”, “Den signede dag”, “I blev skabt som mand og kvinde”, “Det er så yndigt”
Transport fra kirken:   Parret blev kørt i en flot hvid Rolls Royce, der var pyntet med tyl, bånd og blomster, der matchede brudebuketten. Bilen havde brudens forældre lejet igennem en fælles bekendt. Bilen blev pyntet af chaufføren.
Fotografering:   Bryllupsbillederne blev taget af De professionelle fotografer fra København. Parret blev fotograferet i slotshaven i Hørsholm.
Feststedet:   Festen blev holdt på Asminderød Kro ved Fredensborg. Servicen var helt i top og parret vil klart anbefale kommende brudepar at holde deres bryllup på kroen.
Antal gæster:  75 voksne i alt.
Menuen:   Forret: Rosapebermarineret laks med basilikumcreme 
Hovedret: Ovnstegt kalvekulotte med svampeflødesovs, friske grøntsager og timianstegte kartofler 
Dessert: Babyananas med kokosis og frisk frugt
Bordplan:   E-bord med 3 ben og ti på hver side samt 15 ved hovedbordet.
Brudens tøj:   Kjolen, skørtet, corsagen og sløret blev købt hos Moné i Glostrup.
Frisure & make-up:   Brudens veninde der er uddannet make-up artist, satte hår og lagde makeup, som blev naturlig og holdt hele aftenen.
Gommens tøj:   I kirken bar Gommen Gardehusarenes gallauniform. Til festen skiftede han til sin egen smoking, så parret havde ingen udgifter til gommens tøj.
Brudepige:   Bruden havde sin veninde som Brudepige. 
Ringene:   De blev købt hos Jan Ehlers i Hillerød, og de var smalle og i rødguld. I brudens ring sidder der 7 små brillianter.
Buketten:   Buketten blev bundet af Ulrich John i Hørsholm.
Borddækning:   Det sørgede kroen for; der var hvide duge og servietter, sølvlysestager, blomsterdekorationer og grønt samt brudeslør på bordene. Det så bare rigtigt flot ud.
Musik:  Musikerne Mugge og Bras spillede, hvilket var helt fantastisk.
Toastmaster:   Brudens Fætter. Parret skriver: “Da vi skulle vælge, faldt valget helt naturligt på Lasse. Han har en fantastisk humor og overblik.”
Taler & sange:   Gommen holdt en tale, hvor bruden fik en smuk rose, og bruden havde lavet en sang på melodien til “Smuk som et stjerneskud”. 
Bryllupskagen:   Bryllupskagen blev bagt af gommens fætter Sigge.
Overnatning:   I en suite på Hotel Marina i Vedbæk. Det var en stor suite, men der var ikke kræset for brudeparret, som nogen hoteller gør.
Morgengaven:   Gommen fik et kamera, og Bruden fik en kæde med hjertevedhæng med en lille diamant.
Bryllupsrejsen:   Bryllupsrejsen afhænger af, om gommen kan få orlov fra militæret. Parret tager formentlig af sted til Caribien til januar eller februar.
Pyntning af hjemmet:   På grund af overnattende gæster, blev der ikke pyntet op.

Læs også: