Salmer:  “Det er så yndigt at følges af” og en del flere som parret ikke husker, da de havde barnedåb samtidig.
Transport fra kirken:  Lexus som gommens søster, der arbejder hos Toyota, havde lånt i Aalborg.
Fotografering:  Centrum Fotolab i Palads passagen. Parret har givet cirka 6.000 for omkring 62 takkekort, 3 forstørrelser, bryllupsmappe og en dåbsmappe.
Reception:  Receptionen blev holdt hjemme for cirka 70 gæster. Der blev serveret sandwich (lavet af en bekendt af gommen, som også lavede maden om aftenen; prisen var 1875 kroner)og hjemmelavede kransekager (som brudens mor havde lavet).
Feststedet:  Lejet lokale i Frydendal, rigtig hyggelige lokaler med jukebox. Fordi brudeparret kender dem, der udlejer stedet gav de kun 2500.
Menuen:  Forret: rejecocktail
Hovedret: oksehøjreb med timianstegte rodfrugter & grønne asparges hertil pommes risoles & sauce bordelaise
Dessert: chokoladeskåle med frisk frugtsalat
Natmad blev købt ved siden af, og bestod af hotdogs til 49 personer – hvilket kostede med tilbehør 700-800 kroner.
Antal gæster:  80
Bordplan:  5 firkantede borde hvor der kunne sidde 10 ved hver.
Brudens tøj:  Kjole fra Scott i Rold (brudens mor betalte kjolen), slør købt hos Panayotis i Vejle, sko købt hos Lilly for, undertøj købt hos Fleur på tilbud til, strømpebånd hos Nordjylland for 100 kroner og selvsiddende strømper købt i Netto for 39 kroner.
Frisure & make-up:  Salon Burmøller i Vejgaard, som også lagde makeup.
Gommens tøj:  Habitsæt med skjorte og slips købt hos Tøjeksperten, sko købt i Magasin (gommens mor betalte skoene).
Brudebørn:  Brudens niece var brudepige i en drøm af en brudepigekjole købt hos Panayotis i Vejle. Hun bar slæbet på Marias kjole (efter eget ønske).
Forlover:  Gommens far.
Ringene:  Enkelte 14 karats rødguld ringe lidt tykke på midten. Ringene er købt i Tyrkiet, hvilket er utroligt billigt, men da bruden har boet og arbejdet som guide i Tyrkiet, ved hun lige, hvordan man prutter om priserne.
Buketten:  Den var cremefarvet med roser, brudeslør og andre hvide blomster. Brudebuketten og 4 brystbuketter Blomsterkrukken i Gug.
Borddækning:  Velourstof lagt som duge, brudens mor havde lavet borddekorationerne, bordkort var et portrætbillede af brudeparret og datteren (som blev døbt samme dag, men ikke var med om aftenen) hjemmelavede menukort og små brudepar lavet af gommens mor. 
Musikken:  Jukebox, som står i det lokale parret havde lejet, den koster 1000 at leje
Toastmaster:  En svoger, som selv er nygift, klarede sange og taler til et 13-tal. For 50 kroner var han blevet udstyret med et båthorn.
Parrets taler / sange:  Gommen holdt en meget smuk tårevædet tale, bruden havde en sang og en tale til gommen.
Bryllupskagen:  Lavet af en bekendt.
Overnatning:  Parret sov hjemme.
Morgengaven:  Gommen gav bruden en guldhalskæde med et hjerte i, og bruden havde været ved fotograf og fået taget billeder i et sæt undertøj, hun havde fået i julegave af gommen, billederne blev han meget glad for. Fotografering i Skørping.
Bryllupsrejsen:  Da parret har en lille datter, valgte de at vente med at rejse, til hun kan få noget ud af det.
Pyntning af hjemmet:  Ris overalt i skuffer og skabe, kuglen i musen pillet ud, ketchup i bruseren (blev ikke opdage, da parret altid lader vandet løbe lidt og blive varmt, før de går i bad).
 
 

Læs også: