Skjalm Hvide Hotel bryllup
Invitationer:  Invitationerne lavede parret selv. Og derefter blev de bidt af det. Så det blev til hjemmegjorte svarkort, ønskeseddel, kirkeprogram, menuoversigt og takkekort. Det hele holdt i samme lilla farve.
Kirken:   Skævinge kirke. Parret ville gerne have været viet i Frederiksberg rundkirke, men hørte ikke til sognet, så de blev afvist. Det endte med Skævinge kirke, fordi gommen er døbt dér. Parret skulle ikke betale noget for kirken.
Salmer:   “Tak Gud”, “Det er så yndigt at følges ad” og “I blev skabt som mand og kvinde”.
Transport fra kirken:   Parret havde lejet en hvid limousine
Fotografering:  Meget flotte billeder, men langsom levering. Vi bestilte også et lækkert Bryllupsalbum. Hvis parret ville have billeder ud over dem i mappen, kostede de 95 kroner pr. stk. 45 billeder til takkekort kostede 500 kroner.
Feststedet:  Festen blev holdt på Skjalm Hvide Hotel i Slangerup. De har en tilstødende villa, som de kalder “Slottet”, der har man det hele for sig selv – inklusiv bryllupssuiten på 1. sal. Parret valgte at invitere alle gæsterne til overnatning, og det kostede 1045 kroner pr. person. Det inkluderede velkomstdrink, 4 retter mad, vin ad libitum, kaffe, likør, natmad, overnatning samt morgenmadsbuffet. Og alt var perfekt. 
Menuen:   Forret: Laksefantasi serveret med lakserogn og fennikelcreme.
Mellemret: Frugtsorbet 
Hovedret: Kalvemørbrad stegt med 3 slags nødder, karry-paprika sauce, grøntsagsterrin, garniture og pommes arly.
Dessert: Slottets dessert variation kombineret af is, frugt og kage.
Bordplan:  Sad i E-form.
Brudens tøj:   Brudekjolen var købt i Brude- og feststudiet, skørtet blev lånt i forretningen. Undertøjet blev købt i Magasin, skoene var hvide sandaler fra Billing sko i Lyngby Storcenter. Sløret var hjemmesyet.
Frisuren:  Frisør Z på Godthåbsvej, Frederiksberg.
Make-up:  Skønhedsklinik Active Body på Godthåbsvej. Kosmetolog. Bryllupspakken inklusiv prøvemakeup. Meget sød og dygtig kosmetolog, som også kører ud på selve dagen.
Gommens tøj:   Gommens tøj blev købt hos Troelstrup på Vestervold gade. Gommen fik desuden gratis champagne og strømper med anvisning på klip.
Forlover:  Gommes bedste ven. Havde den samme vest på som gommen, ellers var de ikke ens. 
Ringene:  Ringene købte parret hos Apels Efterfølgere i Store Kongensgade. De er lavet i hvidguld, og i brudens sidder der 7 diamanter (den ene er lilla). Ringene er ru i overfladen og meget smukke. Dygtig guldsmed der kan lave, hvad man vil have.
Buketten:  Buketten var købt hos Blomsterhallen på Gl. Kongevej. Mindre bukket med lille vandfald. Brudebukket, 3 knaphulsbuketter samt roser til håret.
Borddækning:  Hvide duge med lilla blomsteropsætning. Parret havde fået trykt lilla servietter med navn og dato hos Calligraphen. Som bordkort fik parret lavet vandglas graveret med gæstens navn, deres navne samt dato og hjerte. De fik det billigt, da de kender nogen, der kan sådan noget. 
Toastmaster:  Forloveren fungerede også som toastmaster, da han kendte de fleste gæster. Han koordinerede med køkkenpersonalet ved sange og taler.
Parrets taler / sange:   Gommen holdt en tale for bruden, og bruden havde lavet en sang til gommen. Derudover var der mange andre taler og sange.
Bryllupskagen:  Bryllupskagen var købt i Brugsen i Slangerup. Bageren ringede på dagen, og sagde han ikke kunne lave kagen med den smag, parret havde bestilt men med chokolade i stedet for. Så det måtte de jo tage, hvad gør man ellers? Parret gav ikke fuld pris.
Overnatning:  Parret overnattede i bryllupssuiten og gæsterne i en anden bygning. Meget hyggeligt at alle gæsterne overnattede, så varede festen lidt længere. 
Om morgen efter festen sad alle gæsterne efter morgenmaden ude i solen, mens parret åbnede gaverne på trappen ind til villaen. På den måde kunne gæsterne se, hvad parret fik, og der var ingen stress omkring åbningen af gaverne.
Morgengaven:  Gommen fik et boudoirbillede taget af fotograf
Da bruden er vild med elefanter stod morgengaven i elefantens tegn. Først fik hun et gavekort til en ventetøjsforretning, så hun selv kunne blive en elefant, derefter en lille granit elefant til haven, og så et par elefantøreringe fra Ole Lynggaard.
Bryllupsrejsen:  Tog af sted om mandagen på krydstogt fra Cypern rundt til Beirut, Ægypten og Tyrkiet og derefter en uge på Cypern.
Pyntning af hjemmet:   Da parret kom hjem fra bryllupsrejse, var der pyntet lidt med ris og brudetyl. Ikke for meget, men dejligt at komme hjem og opleve at folk har tænkt lidt på én.

Læs mere her: