Invitationer:  De var hjemmelavet.
Kirken:  Viborg Domkirke
Salmer:  ”Jeg ved en blomst”, ”I blev skabt som mand og kvinde” og ”Det er så yndigt”.
Transport fra kirken:  Lånte gommens fars volvo S40, som gommens bror kørte.
Fotografering:  Bryllupsfotograf Vores Store Dag
Feststedet:  Hagebro Kro ved Skive
Menuen:  Forret: muslingeskal med høns i asparges. 
Hovedret: oksefilet med ristede svampe, cherrytomater, bønner i baconsvøb, stegte kartofler, rødvinssauce og kryddersauce. 
Desserten: islagkage med frugter. Frugterne var passionsfrugt, figner, ananaskirsebær, kiwi, druer og rambutan med mere
Antal gæster:  40 voksne og 3 børn.
Bordplan:  U-bord. 8 personer ved hovedbordet.
Brudens tøj:  Købt ved Skott i Rold ved Aalborg. To-delt kjole med perlebroderier.
Frisure & make-up:  Lavet ved Klip og Design i Aalborg. Reflekser og 2 gange opsætning.
Gommens tøj:  Kjole og hvidt med vest og skjorte syet i Thailand.
Ringene:  Guldringe med hvidguld. Sten i damering.
Blomsterne:  Bestod af liljer, gerbera, kalla, roser og grønt med mere. Pris for brudebuket og 3 knaphulsblomster
Borddækning:  Hvide duge, blomster som brudebuketten og hjemmelavede bordkort holdt i rødt og hvidt. 
Musikken:  Suppe steg og is musik
Toastmaster:  Blev ledet af person i serveringspersonalet.
Taler & sange:  Der var 2 taler af brudens far og brudgommen og 6 sange. Brudgommen gav Swarowski krystalrose under talen.
Bryllupskagerne:  Købt bryllupskage ved Bager Nørgård i Stoholm ved Viborg. Othello-agtig med jordbærsmag og nøddebund. Leveret og sat op af bageren cirka klokken 15.00 og serveret kort efter.
Overnatning:  På kroen hvor festen blev afholdt.
Morgengaven:  Ingen. Aftalt på forhånd. 
Bryllupsrejsen:  To dage i Singapore og 12 dage på Bali
Bog om brylluppet:  Har lavet en scrapbog med 200 billeder, sange, indbydelse, takkekort og avisudklip. Derudover 3 timers video fra bryllupsdagen.
bryllup

Læs bryllup artiklerne her: