Efter jeg har arrangeret mit eget bryllup, samt hjulpet til ved en masse andre fester og arrangementer, har jeg fået “blod på tanden” Jeg vil derfor gerne tilbyde min hjælp og assistance til jeres kommende fest.

Så skal i holde:

  • Bryllup
  • Konfirmation
  • Barnedåb
  • Fødselsdag
  • jubilæum
  • Studenterfest
  • Eller bare en fest i al almindelighed

Og mangler i idéer, overblik, budget, pynt, kok, servering, fotograf, musik, blomsterdekorationer, bordkort, indbydelser, bowle eller bryllupskage etc.

Ingen fest uden billeder !

Vi havde selv en rigtig dygtig, sød og kompetent bryllupsfotograf, der fulgte os hele dagen til vores bryllup. De tog samtlige af vores bryllupsbilleder, og fangede alle de “gyldne øjeblikke” i løbet af den lange dag / aften / nat. SÅ hvis i står og mangler en fotograf, kan vi kun anbefale dem.

Jeg har mange private selskaber bag mig, lige fra runde fødselsdage til bryllupper og konfirmationer. Jeg arbejder effektivt og selvstændigt, og kan holde mange bolde i luften på en gang.

Om det er borddækning, afrydning, servering, opvask, anretning, kaffebrygning eller kokkehjælp i mangler, er sådan set lige meget, bare ring eller skriv og lad os ta´ en snak om, hvad lige netop I har brug for til jeres fest.