Den store kærlighed

Velkommen til et indlæg om et Nordfyn bryllup. Vi hedder Lasse og Iben og er henholdsvis 34 og 35 år. Vi har været kærester i 8 år. Vi bor i Brenderup på nordvestfyn og har sammen to drenge på 5 og 2,5 år.
Vi mødte hinanden over facebook i sin tid og det viste sig at være den store kærlighed for os begge❤️.
På vores 8 års dag d. 30.10 i år friede Rene så endelig til mig????.

bryllupsfotografiet

Vi skal giftes i Nr. Sandager kirke på Nordfyn

Vi skal giftes d. 19. Maj 2018. Jeg har altid drømt om at holde et maj bryllup da det efter min mening er den smukkeste måned hvor syrenerne og rapsmarkerne bl.a. blomstre?. Vi skal giftes i Nr. Sandager kirke på Nordfyn hvor jeg er vokset op og konfirmeret. Efterfølgende skal vi hjem i mine forældres have på mit barndomshjem og have bobler, bryllupskage og kaffe☺️.
Herefter skal vi holde festen i det lokale forsamlingshus i samme landsby, hvor vi skal feste hele aftenen og natten sammen med familie og venner – ialt ca. 65 personer.

Se flere flotte billeder fra bryllupper her

Bryllupsbordet

vielseringe, brudekjolen og bryllupskagen

Vi har endnu ikke været ude og købe vielseringe. Men kokken er booket, brudekjolen er købt i panayotis i Vejle, servering er booket og bryllupskagen er bestilt ved en tidligere kollega som har sit eget lille kage firma ved siden af hendes almindelige job.
Musikken er lige på trapperne…? (Nordfyn bryllup)

vielsesringene

Vi mangler som sagt stadig at få booket fotograf

Vi mangler som sagt stadig at få booket bryllupsfotograf. En meget vigtig del ifm. et perfekt bryllup! Vores bryllup bliver vores livs fest og det skal foreviges på bedste vis. Når vi ser galleriet fra “Vores store dag” kan vi se at i virkelig kan levere varen og er professionelle og er i stand til at forevige en uforglemmelig dag på smukkeste vis.
Vi ville elske at det blev os som blev de heldige vindere af denne smukke gave❤️???. (Nordfyn bryllup)

Læs mere her: