At kærligheden kunne findes på den noget omdiskuterede app – Tinder …..

Lyngby Kirke bryllup – Min kæreste Thomas og jeg Camilla, begge 29år var heldige, at kærligheden kunne findes på den noget omdiskuterede app – tinder. Så galant han var inviterede han mig ud til et par øl, på Stefans Hus. Det viste sig, at hans kort ikke virkede, så jeg måtte gribe til og betale for øllerne, hvilket gjorde ham pinligt forlegen (har jeg hørt efterfølgende). Dagene gik og kærligheden blomstrede op, Thomas fik revanche i, at kunne betale øl J Nu er der gået knap 3 år og for 1 måned siden, kastede han sig på knæ.

Få dig et bryllupsfoto netværk

Nu er vi så i gang med den helt store bryllupsplanlægning

Nu er vi så i gang med den helt store bryllupsplanlægning. Vi bor nu i Valby, men da jeg er opvokset i Lyngby og har Lyngby meget nært, fik jeg lov til at bestemme at vi skulle blive viet i Lyngby Kirke, hvor også reception og den efterfølgende fest skal holdes, for vores venner og familie. Da vi begge har store familier og venekredse bliver gæstelisten 90 gæster lang og 124 gæster lang til receptionen, so far. Vi håber selvfølgelig på godt vejr, selvom den danske sommer i år har vist sig fra den våde side, men 11. August, skinner solen fra en skyfri himmel( Lyngby Kirke bryllup)

bryllup Fyn-34

Til januar skal vi på bryllupsmesse i Forum

Til januar skal vi på bryllupsmesse i Forum, hvor vi skal kigge og måske også smage på bryllpskager, kigge på tøj til Thomas, vielses ringe osv. Jeg har booket tid til kjoleprøvning hos Nicolai kjoler og satser på, at komme hjem en del penge fattigere, men en del gladere.

Læs mere om bryllup i Odense her

bryllupsfotograf

Jamen først og fremmest er det altid dejligt, at vinde i konkurrencer, det lægger vi begge ikke skjul på og efter, at vores planlægning er gået i gang er det hvert fald gået op for mig, hvor mange udgifter der er til alt. Overvejelser om, man nu vil have det og det med, eller om noget måske skal skæres fra, har været oppe og vende. Så, at få en fotograf til vore bryllupsbilleder, vil på den økonomiske side, være en gevinst. Endvidere vil man jo heller ikke gå ned på ting, og ikke at have en fotograf med til sit bryllup, ville for mig, være trist. For nogle øjeblikke må gerne blive forevigede på billeder og ikke kun i minderne.

Gode artikler: