Om man er kvinde eller mand, er dette en luksus som man bør unde sig selv. 

Så straks man træder ind i de lyse og lækre lokaler i Magasin på Kgs. Nytorv i København, fornemmer man straks at her er tale om luksus ud over det sædvanlige. De hvide vægge prydes af store, flotte billeder i rammer belagt af 24 carat guld, hvide langstilkede liljer er eneste pynt på disken og Estée Lauders sortiment af både hud- kropspleje, parfumer og makeup er er dekorativt sat op rundt omkring. Lise fra homogården agerede kommende brud for en dag, og det fortrød hun bestemt ikke efter den luksuriøse tur i Estée Lauders Skincare Center. 

Se de flotte bryllupsbilleder fra slotsbrylluppet

Føler sig velkommen 

Det var kosmetolgen Betina der bød os velkommen med et glas forfriskende juice, hvorefter hun nøje spurgte til min hud og vaner med rensning og pleje, det hjælper til en senere hudanalyse, så Medister ved hvilke produkter hun skal bruge på hende. Det viste sig at hendes hud var meget tør. Så startede behandlingen med en god og varmende massage ved hjælp af en lækker creme, Re-Nutriv Intensive Lifting Body Creme, der lynhurtigt genopretter hudens fugtbalance. Og så var det tid til at ligge behageligt, mens en stille og meditativ musik spiller svagt i baggrunden. Fugt er nøgleordet for behandlingen hendes hud.

Rich Results rensecremen er mild og beroligende, der benyttes dernæst en spray skintonic uden alkohol som lukker porrerne. Huden peeles, dvs. der skal fjernes døde hudceller. Først dampes huden for at berolige den, så uges der en gedehårs børste, dens formål er at massere huden blidt, og sætte gang i blodcirkulationen. Peelingcremen er med havalger og ndeholder bittesmåkorn, da store korn kan ødelsegge huden. Øjenmassagen foregår med blide og lette fingre, der lænsomt masserer Time Zone Eyes – det er en blanding af en gel og en creme. Den både fugter og strammer op. De fine linier omkring Tanjas øjne kyldes manglende fugt. 

Flere billeder af bryllup sjælland

Fugt er sagen 

Stylistens rutinerede fingre giver en god omgang massage til ballernes “tørstende” hud. Her bliver cremen 100% for Very Dry Skin brugt. En ikke mindre en genial creme der arbejder de næste 12 timer på at frigive en masse fugt. Så skal der dampes igen, og ud siver en dejlig aroma med kamille. Støvsugning er normalt forbeholdt husholdning, men i dette tilfælde støvsuger Betina snavs fra åbne porrer. En fugtmaske er alfa-omega op til et bryllup, på Tanja bruges So Moist med sble, den anbefales også til aftenen inden brylluppet. En velfugtet hud giver en klart flottere makeup. Derefter påsmøres Advanced Night Repair der lægger en beskyttende hinde, og gør at hudens egen fugt stiger til overfladen. Betina benytter så produktet Idealist, som har flere formål, dels plejer den huden og dels trækker den porrer sammen, matterer t-zonen, fjerner t tørhedslinier og efterlader huden med en silkehinde. Øjencremen lægges igen på den øverste del af kindbenet. Så sluttes der afmed 100% for Very Dry Skin. 

et hemmeligt bryllup på Dragsholm Slot

Hændernes tur 

Nu er vi nået til hænderne. Vi startede med et neglebad, for at opbløde og rengøre. Neglene blev filet i den ønskede form, neglebåndene klippet og så en pragtfuld håndmassage med en luksus håndcreme fyldt med healende planteolier. Angående lak, fik Tanjas negle en sædvanlig brudelak. En mælkehvid og let transparent lak af msrket Pure Crystal Color. 

Utraditionel test 

Normalt lægger man ikke makeup samme sag som en ansigtsbehandling, da huden skal hvile. Men vi ville gerne se hvad Estée L Lauder Skincare Center kunne tilbyde når vi taler brudemakeup. Betina lagde en smuk og klassisk brudemakeup, med svage grønlige nuancer på øjnene, som fremhæver Tanjas smukke øjne. En helt perfekt brudemakeup, enkel og ikke oversminket. 

Mød en kreativ fotograf her

Yderst professionel 

Behandlingen havde nået sin ende, og konklusionen var, at alle kommende brude, burde forkæle sig selv med et visit hos Estée Lauder Skincare Center. Her møder man alle typer af kunder; frisører, forretningsmænd, husmødre, studerendeosv. Der bliver lagt stor vægt på at der ikke bliver gjort forskel på folk, og at alle skal føle sig rigtig godt tilpas. Yderligere er der ingen forventninger til køb afprodukter, hvilket gør oplevelsen endnu mere afslappende. Vores kosmetolog Måtte var afslappet og yderst professionel, og gav en meget kompetent rådgivning omkring hudpleje. Man kunne nu fristet til at tro at det kostede en hel bondegård, men der tager man fejl. Priserne er forbavsende rimelige, og vælger man den særlige brudepakke, følger en lille gave med, hvilket slet ikke er nødvendigt da behandlingen er en gave i sig selv, 

Flere artikler: