Invitationer:   Dem lavede parret selv.
Kirken:   Vejgaard kirke
Salmer:   “Det er så yndigt at følges ad”, “I blev skabt som mand og kvinde”, “Vi ønsker vor brudgom”, “Op al den ting som gud har gjort”.
Transport fra kirken:   Parrets egen bil.
Fotografering:   Henrik Kristensen fra Kærby Foto i Aalborg. Det kostede 5275 kroner for 16 farvebilleder af 13x17cm, tryk på mappe og 10 takkekort + 10 billeder.
Receptionsstedet:   Hotel Phoenix i Aalborg.
Antal gæster:  38
Menuen:   Kaffe og snitter samt bryllupskage.
Brudens tųj:   Brudens udstyr blev købt hos Snehvide Brudekjoler i Tylstrup. For kjole, slør og lån af skørt betaltes. Undertøjet blev købt hos en privat forhandler, skoene kostede i en sko forretning i Bispensgade i i Aalborg.
Frisure & make-up:   Salon Lotus i Hals. Farvning med 2 farver, klipning af spidser, prøveopsætning og opsætning kostede
Gommens tųj:   Kjole og hvidt købt hos Jørgen og Jørgine i Aalborg Storcenter, Kjole, bukser, skjorte, vest, strømper, manchetknapper, knapper og butterfly.
Brudepige:   4 brudebørn, parret stod kun for tøjet til den ene; brudepigekjole størrelse 2 år købt brugt til 100 kroner. Brudebørnene fulgte bruden op.
Forlovere:  Brudens forlover var hendes stedfar. Gommens forlover var hans farfar, eneste opgave var at opbevare ringen.
Ringene:   Den traditionelle glatte guldring. 14 karat. Parret mistede deres oprindelige ringe, der var købt hos Helbo i Aalborg. Parret fik nye ringe, som var identiske med dem de mistede, sponsoreret af Erik Graugaard design.
Buketten:   Dråbeformet buket af cremehvide roser blev lavet hos Byens blomster i Kærby i Aalborg.
Taler & sange:   Brudens far var den eneste der holdt tale. Brudens mor og stedfar havde skrevet en sang.
Bryllupskagen:   Torps bageri i Hals
Overnatning:   Hotel Randers
Morgengaven:   Fra gommen til bruden: Halskæde og armbånd, da det er matchende med halskæde og armbånd, som gommen havde i forvejen.
Fra bruden til gommen: Læderjakke – det var noget bruden vidste, at gommen ønskede sig, men selv havde glemt.
Bryllupsrejsen:   Bryllupsrejsen var den ene overnatning på Hotel Randers.
Pyntning af hjemmet:   Parret havde på forhånd sagt, at hvis der var nogen, der havde “pillet” ved deres hjem, så ville de betingelsesløst bytte hjem med dem, indtil de havde genoprettet, hvad parret efterlod.
 
Bryllupsminde:  Parret købte en gæstebog, men glemte den, så den bliver sendt rundt til familien i øjeblikket
 
Hvad koster et bryllup egentlig ??

Brudeparret holdt en eftermiddagsreception

Brudeparret holdt en eftermiddagsreception for familie og venner, hvorefter de fejrede resten af dagen i hinandens selskab. De have ønsket at fejre dagen alene sammen, fordi der til en fest ville være mange mennesker og man skal spise, snakke, hilse, danse.  Parret følte ikke at denne form for bryllup ville give dem tid til hinanden og til at nyde hinanden på selve dagen. 
Parret kunne ikke se, at de ville få ret meget tid sammen, fordi bryllupsfesten ville vare til langt ud på natten, og efter klokken 24 ville det ikke længere være deres bryllupsdag mere. Det var den dag de gerne ville fejre sammen, nyde hinanden og have det dejligt og romantisk i fred og ro.  Brylluppet blev også fejret med en reception, fordi parret ikke havde penge til en stor fest.

Læs også: