Frieri før bryllup – Er du blevet vanvittig forelsket?? Brænder du for at være sammen med dit livs lys? Så er det vist på tide at du må ned på knæ. Det kan dog gøres på forskellige måder.

Den mest almindelige fremgangsmåde er, at manden falder på knæ med en buket langstilkede røde roser. Bævrende fremstammer han en kærlighedserklæring i håb om et JA.

Det er dog kommet Festoriginalen for øre, at en anden fremgangsmåde er blevet yderst populær. “du skat, hvad om vi fik fælles navneskilt på døren”?.

Muligheden for frieri ligger dog også kvinden frit for, når det er skudår. I følge denne skik må manden ikke sige nej, hvis kvinden frier denne dag. Manden har dog en mulighed for at undslippe, hvis han giver hende en gave i form af 12 par handsker, 12 par silke strømper eller lignende.

Så nu er det op til dig, enten tager du det første skridt eller også må du tålmodigt vente til din partner gør det!!

Sådan bliver man en succesfuld bryllupsfotograf

Forlovelsen

Forlovelse eller ej, det er Jeres valg. En forlovelse er nemlig ikke juridisk bindende, men mange vælger den af traditionelle og moralske grunde. Dvs. en forlovelse er ikke et krav for at blive gift.

Hører du til de super romantiske, vælger du selvfølgelig at blive ringforlovet med din udkårne. Ringene udvælges af frieren eller parret i fællesskab. Ringene vælges efter smag og behag.

Vigtigst er det dog at datoen for forlovelsesdagen samt fornavnene er indgraveret i ringene, således at hendes navn står i hans og omvendt. 
Forlovelsesringen skal bæres på venstre ring finger, da vielsesring i følge traditionen, skal sidde på højre ring finger.

Og husk så: at miste sin forlovelses – eller vielsesring bringer ulykke. Uden den er man et let bytte for djævelen!!

Bryllupsfotograf + Portrætfotograf i København

Det juridiske

Er det endelig tid for at blive gift med den eneste ene? I så fald er der lige et par få kedelige detaljer der er værd at tage med:

Det første i skal gøre, uanset om I vælger en borgelig eller kirkelig vielse, er at hente en prøvelsesattest/ægteskabserklæring på rådhuset. Prøvelsesattesten/ ægteskabserklæringen omhandler punkter såsom:

– Myndighed
– Slægtskab
– Tidligere ægteskab
– Børn
– Efternavn

Denne attest skal underskrives af begge partner senest 4 uger før vielsen.

Frieri før bryllup

Hvis I opfylder alle ægteskabsbetingelserne, er der ikke noget i vejen for, at I nu kan glæde Jer til den store dag, Jeres bryllup.

Læs mere om bryllupper: