Kirken:   Gelsted Kirke
Salmer:  “Op al den ting som gud har gjort”, “Det er så yndigt at følges ad”, “Jeg ved en blomst så favr og fin”.
Transport fra kirken:   Parret kørte i deres egen bil, som gæsterne havde pyntet med en krans på køleren. Den måtte pilles af på vej til fotografen, fordi den røg op på vinduet, så chaufføren ikke kunne se noget.
Fotografering:  Billederne blev taget af Fotograferne i Middelfart. Parret blev fotograferet i parken ved Hindsgavl Slot i Middelfart. En mappe i læder med 10 billeder af 13 x 18 incl. 10 takkekort.
Feststedet:  Fjelsted Forsamlingshus, ligger i Fjelsted på Vestfyn. Parret havde selv købt alle drikkevarer og kransekage. Personalet på stedet var meget søde, og parret fik alle rester med hjem den efterfølgende dag.
Menuen:   Forret: røget ørred med æggestand, dilddressing og flutes.
Hovedret: kalvesteg med hvide kartofler, råstegte grøntsager, franske kartofler og agurkesalat. 
Dessert: soft ice med frugt. 
Kaffe & bryllupskransekage. 
Natmad: pålægsbord.
Bordplan:  E-bord
Brudens tøj:   Kjolen blev købt på lagersalg hos Lilly i Vejle. Sko, slør, 2 skørter, handsker, som ikke blev brugt, taske, strømpebånd, corsage, lyseblåt undertøj og strømper. Bruden var tilfreds med den betjening, hun fik hos Lilly, selvom hun måtte stå i kø for at komme til at prøve.
Frisuren:  Salon Lena i Gelsted. Perler i håret, som gav frisuren lidt ekstra. Hun var meget tilfreds med resultatet. 
Make-up:  Agerstiens hud- og fodklinik
Gommens tøj:   Gommen havde en sort habit på og blålilla vest og slips, tøjet blev købt hos Din Tøjmand i Ejby. God betjening, bukserne blev lagt op uden betaling, og han fik et par strømper med et brudepar på siden også en stiplet linie ude på tåen, hvor der stod “Cut Here”. Gommen havde malet sine tånegle i alle mulige farver
Brudesvendens tøj:   Parrets søn var iført sorte bukser, hvid skjorte, grå vest og butterfly, fra Gismo Børnetøj i Odense.
Ringene:  Guldringe, afrundet i kanten, ret tykke, 14 kt. Med en sten 0,03 kt. i dameringen. Købt hos guldsmed i Ejby. Parret fik en flaske vin af guldsmeden, da de hentede ringene.
Buketten:  Buketten var holdt i lilla, blå, pink, lyserød og råhvid – der var både roser, bonderoser, brudeslør, kornblomster m.fl. Den blev købt hos Blomsterhuset i Ejby. Brystbuketterne.
Borddækning:  Støvede blå duge og servietter, borddekorationer med store råhvide liljer, pink roser, blå kornblomster og råhvide brudeslør. Bordkort råhvide med et blåt hjerte med to hvide duer og pink roser, samt bundet med pink tyl. Bordkortet indeholdt menuen og velkommen og velbekomme sangene. Små gaveæsker med ris, ligeledes bundet med pink tyl.
Musikken:  En keyboard spiller.
Bryllupskagen:  En bager, som parret kender, havde bagt en kransekage, som var sat op på en kageopsats.
Morgengaven:  Bruden gav gommen en lighter under middagen, så han kunne få glæde af den på dagen. Bruden fik en halskæde med prinsessesten og tilhørende øreringe.
Bryllupsrejsen:  Parret tog ikke på bryllupsrejse. Men de fik et weekendophold i bryllupsgave, som de regner med at bruge til september.
Pyntning af hjemmet:   Der var sat jordbær og champagne. De små buketter fra kirken var blevet samlet sammen, og sat dem ved parrets seng. Nogle af de mindre civiliserede havde puttet ris i sengen, også under lagenet, og i skufferne med sengetøj, strømper og undertøj. Noget af parrets undertøj var hængt op på bøjler i stuen og klistret op på vinduet.
Parrets svoger havde lavet en bryllupsportal, som først stod ved kirken og senere blev placeret bag parrets pladser ved festen.

Artikler om mere bryllupsplanlægning: