Invitationer:  Blev købt hos Calligraphen og hedder Celebration.
Kirken:   Tårs kirke klokken.
Salmer:   “Nu falmer skoven”, “Det er så yndigt at følges ad”, den tredie salme havde præsten foreslået, og dens titel er glemt.
Transport fra kirken:   Parrets egen hvide Mercedes, som til lejligheden var pyntet med tyl.
Fotografering:  Fotograferingen foregik på feststedet. Fotografen kom derud omkring klokken 15.30 og kørte igen omkring klokken 19, i den periode to han billeder af parret, af børnene, stemningsbilleder før middagen samt billeder af de forskellige par under middagen. Takkekort inklusiv kuvert kostede 7,50 kroner p. stk.

Parret havde også købt 8 engangskameraer, som blev sat på bordene efter forretten, så alle kunne tage billeder. 8 kameraer samt dobbeltkopi af billederne kom i alt til at koste 1000 kroner. Parret fik lavet dobbeltkopier, så de kunne give dem, der var på billederne, et af dem selv.
Feststedet:  Feststedet var Vraa Slotshotel i Nordjylland. Da vi kender restaurantchefen, fik de festen til specialpris og kan derfor ikke sige, hvad et lignende arrangement koster. Der var 74 personer i alt, deraf 8 børn.
Menuen:   Ved ankomsten var der sandwich, petits fours, snacks og diverse drikkevarer. derefter velkomstdrinks
Forretten. Ristet havtaske med tomat confit og purløgspesto.
Hovedretten. Helstegt oksefilet med smørbagte pastinakker og morkel sauce.
Dessert. Nye havebær i twill med iscreme af bourbonvanilie.
Natmaden. Pølse og ostebord.
Bordplan:  Brudeparret sad ved et langbord, hvorfra der udgik 4 andre borde.
Brudens tøj:   Kjole, slør, strømper og undertøj blev købt hos Snehvide i Tylstrup. Strømpebåndet var en gave fra ejeren af Snehvide. Bruden lejede skørtet hos Snehvide. Man føler sig godt tilpas hos Snehvide. Skoene blev købt hos Tops og tasken blev købt i Salling.
Frisure & make-up:   Salon Else i Tårs satte Bruden og pigernes hår, desuden kom hun hjem og satte slør og brudeslør i brudens hår. Pigerne fik også sat brudeslør (blomsten) i håret. Brudens make-up blev også lagt hos Salon Else.
Gommens tøj:   Kjole og Hvidt købt privat igennem gul og gratis, det var kun brugt en gang til den tidligere ejers bryllup. Skoene blev købt hos Skoringen.
Brudepiger:  Parrets tre døtre var i kjoler, som Mormor havde syet. Stoffet var købt i USA. 3 kjoler samt porto fra USA.
Forlover:  Gommens mor.
Ringene:  14 karat guldringe med lille mønster skiftevis fra den ene og den anden side. Ringene bestilte parret på bryllupsmessen i Aalborghallen, da man så ville få 10% rabat. Men de blev lidt skuffede, da de hentede ringene: ekspedienten var sur, gav parret ringene, fik pengene, hvorefter hun bare vendte sig om og gik ind bagved uden så meget som at sige farvel. Det var hos Smykke-form i Aalborg. 
Buketten:  Hvide og lilla blomster. Birgittes buket, 3 brudepigebuketter, 2 knaphulsblomster, 23 stolerækkebuketter og alterbuketten hos Solsikken i Tornby ved Hirtshals. Desuden fik pigerne hver sin vase til deres buketter, og brudesløret til håret var gratis. 
Borddækning:  Borddækningen stod slottet for, men der var hvide liljer og roser og margeritter. Imellem hver dekoration var der lavet et bånd af de samme slags blomster hen til den næste dekoration.Hvide duge og høje kandelaber med stearinlys. 
Musikken:  Utrolig dygtig musiker, som skulle have 3500 kroner fra klokken 17.30 – 01.00.
Toastmaster:  Brudens søsters mand.
Parrets taler / sange:   Gommen, gommens bror, gommens farbror, 1 af brudens veninder samt en arbejdskollega holdt tale.
Der var sang fra børnene, gommens mor, brudens forældre, søster, brudens moster og onkel og vennerne.
Desuden var der underholdning fra gommens bror og kone. 
Bryllupskagen:  Bryllupskagen var 5 kransekagekurve samt en lille kransekage med topfigur, kurvene var fyldt med chokolade og små kransekager. Det var gommens svigerindes far, der havde lavet kransekagerne.
Overnatning:  Parret overnattede på slottet (det var med i prisen for festen). På værelset stod der en flaske champagne på køl til fri afbenyttelse. Parret havde bestilt en bus til at hente og bringe gæsterne, men de kan ikke anbefale at gøre det samme. Chaufføren ville komme en halv time før aftalt, blev sur og forlangte flere penge for at vente på gæsterne til den aftalte tid. Parret havde ikke anden mulighed end at betale, da de fleste gæster ellers ikke kunne komme hjem. 
Morgengaven:  Bruden fik et sæt tøj efter eget ønske, da hun ikke går med smykker, Gommen fik fyrværkeri (Bruden kan ikke huske navnet på fyrværkerimesteren, men han bor i Bjerringbro og kan også anbefales).
Bryllupsrejsen:  Hele familien tog fem dage til Lalandia – mest for pigernes skyld.
Pyntning af hjemmet:   Parret havde hundevagt fra klokken 14 – 18, hvorefter de ikke regnede med, at der ville blive lavet noget. Det eneste, der skete, var, at der blev tømt en skovlfuld (en gummigedskovlfuld) sand af foran havelågen. Fredagen før brylluppet havde to af veninderne været inde for at tage “frygtelige billeder”, men da gommen tidligere hjem fra arbejde, blev de afsløret. Bruden fik dog ikke noget at vide før søndagen efter brylluppet, de havde heller ikke sagt noget om det til andre. 
Bryllupsbog:  En byllupsbog købt hos Bog og idé til billeder, blev brugt som gæstebog, hvori parret bad alle gæsterne skrive en lille hilsen, som de så kan sidde og læse, når de har lyst til at mindes festen. 
Feststedet var Vraa Slotshotel i Nordjylland.

Læs mere om bryllup her: