Dato:   Parret havde besluttet, at det skulle være et forårsbryllup i slutningen at april eller starten af maj, og den 4. maj var en dato, Osted Kro havde deres store sal ledig.
Invitationer:   Dem har parret selv lavet af cremefarvet karton, lyserødt kalkepapir, små cremefarvede satinhjerter, cremefarvet satinbånd, lidt fingersnilde en farveprinter og en mønstersaks. De har desuden selv lavet bordkort, menukort, salmehæfter og takkekort, så de matcher. 
Kirken:   Gyrstinge Kirke klokken 15.00. Brudens mor havde sørget for op pyntning af kirken; hun havde bundet små bægerbuketter af en sart lyserød rose og lidt hvidt brudeslør med en cremefarvet satin sløjfe om. Blomsterne til oppyntning blev købt i Føtex i Lautrupcentret (Ballerup), 30 storhovede roser og 2 bundter brudeslø.
Salmer:   “Den yndigste rose er funden”, “Kærlighed er lysets kilde”, “I blev skabt som mand og kvinde”, “Det er så yndigt at følges ad”.
Transport fra kirken:   Veteranbil (Ford A), ejet af privat bekendt.
Fotografering:   Den utraditionelle og fotokunstneriske bryllupsfotograf ved AsmussenFoto
Reception:  Parret havde ikke decideret reception, men et lille “stop-over” hos brudens forældre, hvor gæsterne kunne være, mens Bruden & Gommen var til fotograf. Der blev serveret minipøleshorn, butterdejssnitter med brie og pære, tunmousse på agurkskiver, små amerettikager og vindruer – hertil mousserede vin og sodavand.
Feststedet:   Osted Kro (ved Roskilde), den valgte menu, med vin adlibitum, Asti spumante til desserten, kaffe med avec og natmad. Baren blev betalt separat. Parret skriver: “Vi vil gerne medgive Osted Kro vores bedste anbefalinger, alt kørte perfekt – stedet er virkeligt hyggeligt, maden var super lækker (og der var masser af den), gode vine og helt igennem top-professionel betjening.”
Antal gæster:  34 voksne + brudeparret
Menuen:   Forret: Pighvarsuppe med pighvarstykker, safran og urter i julienne, hertil couvertbrød. Vin: Blanc De Blanc, Gascogne
Hovedret:Helstegt Kalvefilet med sprøde grønsager, grønne asparges, farseret tomat og pommes rissoles, hertil estragonsauce. Vin: Los Tilos, Cabernet Sauvignon, Chile
Dessert:Hindbærfragilité. Vin:Asti Spumante
Kaffe med avec og bryllupskage
Natmad:Spegeskinke med slikasparges og røræg, brieost med vindruer, hertil flûtes
Bordplan:   Hestesko
Brudens tøj:   Kjole, skørt, slør og taske blev købt hos Lilly på Amagerbrogade, pris for kjole + skørt. Bruden fik en udmærket betjening i Lilly. Undertøjet er købt i I.D. Lingeri i Roskilde og bestod af et cremefarvet corsage med aftagelige stropper/strømpeholdere og matchende trusser i mærket Passionata, dertil nylonstrømper og strømpebånd. Skoene er købt i Skoringen i Ringsted.
Frisure & make-up:   Charlotte Elsted kom ned til brudens forældre og lavede hår og make-up på bruden fra KBH til Ringsted. Det var dejligt ikke selv at skulle afsted, og hun lavde et virkelig flot stykke arbejde – hun ordende også brudens mor og begge var meget tilfredse.
Gommens tøj:   Mørkegråt jakkesæt, med cremfarvet skjorte, mørkegrå vest med sorte snirkler og matchende plaston, alt sammen købt i Lilly på Amagerbrogade. Dertil købte han i Hr. Sko i Jorcks Passage et par rigtig flotte blanke, sorte sko af mærket Lloyd.
Forlover:   Parret havde ingen decideret brudepiger eller forlover. Gommens mor sad som vidne for ham, og brudens far som førte hende op og, sad som vidne for hende.
Ringene:   Brudeparret har valgt at genbruge deres forlovelsesringe. For det første er de kun et par år gamle, og parret er stadig meget begejstrede for dem. For det andet vil gommen kun gå med en ring, og parret synes, det var synd bare at smide forlovelsesringen ned i en skuffe. Ringene er meget kraftige og i 14 karat rødguld, dameringen har isat brillant. De er købt på Kreta. Ringene blev pudset op, og der blev lavet ny gravering i dem, parret har fået adskilt de to datoer med et uendelighedstegn.
Buketten:   Buketten var i rokokostil – ikke så stor og tæt-/rundbunden. Farverne var creme, sart lyserød og lidt bordeaux til at bryde. Blomsterne var primært roser, iblandet lidt ærteblomster, brudeslør, calaer med mere, buketten var pyntet med perler trukket på en tyndt metalwire, som var kunstfærdigt snoet og viklet om buketten. Buketten var købt hos Blomsterfeen i Skovlunde og kostede inklusiv 3 brystbuketter. Parret skriver: “Vi kan helt sikkert anbefale andre at tage ned til Blomsterfeen, de er meget sød og dygtig, og priserne er overkommelige.”
Borddækning:   Parret havde selv lavet risposer, bordkort og menukort – ellers stod kroen for opdækningen. Der var dækket op med musselmalet porcelæn og “sølv”-dækketallerkner. Kristina havde talt med hende, der laver deres blomsterdekorationer, så de matchede hendes buket. 
Musik:  En musiker spillede fra klokken 18 til klokken 1.30. Under maden spillede han dæmpet dinner-musik, til dansen spillede han en god blanding af 50’er rock, dansk musik med mere. Han var virkelig god og helt sikkert anbefalelsesværdig.
Toastmaster:   Ingen
Taler & sange:   Der var i alt 6 sange og 6 taler. Gommen holdt tale for bruden.
Bryllupskagen:   Hjemmebagt af bruden selv. 3 etager, hver etage bestod af 3 mandelbunde, et lag chokolademousse og et lag solbærmousse, kagen var overtrukket med marcipan og pyntet med glasur, guldglimmer, marcipanroser og topfigur. Alt i alt stod kagen med ingredienser, pynt, topfigur, stativ og bageform. Stativet var lejet hos Hagemann Serviceudlejning i Glostrup.
Overnatning:   Parret valgte ikke at overnatte, der hvor de holdt festen, for det gjorde en del af gæsterne, og de ville gerne være alene. Derfor kørte de til Borup Kro, hvor de havde lejet et utroligt hyggeligt værelse. Om morgnen fik parret morgenbakken bragt op på værelset (noget brudens far havde sørget for) – den var utrolig lækker med æg, yoghurt, 3 slags brød, smør, marmelade, ost, pålæg, kaffe, mælk og juice. Parret skulle hente gaverne på Osted Kro inden klokken 12, så de var nødt til at tage af sted ved 11-tiden. Borup Kro var et rigtig hyggeligt sted – det er helt sikkert en god ide at få morgenmaden op på værelset, men parret kunne godt have brugt lidt længere tid på stedet, så det havde nok været en idé at få nogle andre til at hente gaverne.
Morgengaven:   Parret havde aftalt ikke at købe noget, da de skulle til Kreta 3 uger efter brylluppet og så ville vi købe noget til hinanden dér – men gommen havde alligevel købt et stort og et lille guldled til Pandoraarmbånd til bruden. Bruden havde købt en gave til dem begge fra deres katte – et sæt lækkert sengetøj med K & H broderet på pudebetrækket. På Kreta fik bruden en ring og gommen et ur.
Bryllupsrejsen:   En uge til Kreta (Rhetymnon – en utrolig hyggelig og romantisk by). 
Pyntning af hjemmet:   Nej intet, parret havde frabedt sig det.
 
Bryllupsminde:  Parret havde ingen gæstebog, til gengæld havde de fået brudens morbror, som er pottemager til at lave en stor flot krukke / vase, hvori alle gæsterne har ridset deres navn – det er et evigt minde, man kan have stående fremme. Parret laver en desuden scrapbog her efter brylluppet for at have samling på alt (billeder, sange, kort og lignende).
Hold aldrig op med at fotografere

Flere artikler: