Bryllup i KongeKilden Dyrehaven
Kirken:  Korskirken i Herlev
Salmer: : “Op, al den ting, som Gud har gjort”, “Mennesker mødes” og “Det er så yndigt at følges ad”. 
Transport fra kirken:   Gommen havde i al hemmelighed aftalt med en af sine venner, at han skulle komme og hente parret fra kirken i sin store sorte Mercedes. Bilen blev hurtigt pyntet med blomster magen til brylluppets øvrige blomster. 
Fotografering:  Smukke og spændende bryllupsbilleder i lige præcis den fotografiske stil vi ønskede os. Vi er især vilde billederne fra forberedelsen.
Feststedet:  KongeKilden i Dyrehaven
Bordplan:  Sad i U med parret og deres forældre til højbord.
Brudens tøj:   Kjolen, sløret, selvsiddende strømper og strømpebånd er købt hos Nicolai i København. De råhvide sko er fra Lilly. Den dobbeltrækkede perlekæde havde bruden lånt af sin mor (arv fra mormor), desuden havde bruden nyindkøbte guld øreringe på.
Frisuren:  “Z” på Godthåbsvej . Bruden havde halvlangt hår, som 14 dage forinden var blevet klippet og farvet med gyldne striber. På det tidspunkt havde hun og gommen aftalt, hvordan håret måske skulle sidde. Baghåret op i en stram “banan” og forhåret lavet til små “reder”. På selve dagen kom der desuden orange roser og brunlige bær i håret.
Make-up:  Bruden lagde selv make-up. Hun havde været i Illum på Clinique-standen og få lagt make-up. Der havde hun fået tips og råd, og desuden købt en masse nye produkter, som hun stadig har glæde af. Brudens mor var med derinde, så hun også kunne se, hvordan make-uppen skulle lægges.
Gommens tøj:   Sort smoking med grøn butterfly og råhvid skjorte, så brudens kjole ikke så beskidt ud ved siden af. Smokingen fra “Cerruti” blev købt hos Jardex. Skjorten fra “Bosweel” blev købt hos Nicolai, mens butterflyen var hjemmesyet af rest fra gommens’ mors kjolestof (grøn råsilke).
Buketten:  En rokkobuket med slør. Der var blandt andet røde og orange roser, rævehaler og hjertehængeranker i buketten. Men også mange andre smukke blomster. Oppyntningen i kirken (som blev taget med til fesstedet), brystbuketterne samt pyntet på bilen var i samme blomster som brudens buket.
Borddækningen:  Hvide duge. Blomsteropsatser fra kirken, der selvfølgelig matchede brudebuketten. Bordkort var lavet af risposer, hvor bruden på silkebåndet (igen matchende til blomsterne) havde skrevet navnet. Store trearmede lysestager med hvide lys. Der lå engangskameraer (med blitz) på bordene, de gav mange uskarpe og desværre kedelige billeder.
Musikken:  Ingen musik under middagen ud over brudens, bror der havde sin guitar med og spillede til de sange, han nu kunne melodien til. Til brudevalsen var CD planlagt.
Bryllupskagen:  Var en lagekage i fire etager. Den var med danske jordbær, dækket af marcipan og pyntet med røde marcipanroser. Kagen var lavet af gommen, en ven af familien.
Morgengaven:  Parret ville egentlig ikke give gaver, men bruden fik et dameur og gommen en luftballontur, som endnu ikke er indløst (bruden havde planer om at give gommen er faldskærmsudspring, men ved nærmere eftertanke (om ulykker og faldskærme der ikke folder sig ud), besluttede bruden, at hun ikke ville løbe nogen risiko med sin mand. En luftballontur koster cirka det samme som et faldskærmsudspring).
Bryllupsrejsen:  Flybillet til Rhodos hvorfra parret rejste rundt med rygsæk. De var på mange små paradisøer, hvor turister normalt ikke kommer. En meget afslappende ferie, hvor parret gjorde præcis, som det passede dem hver dag. De havde ikke planlagt noget hjemmefra, udover at VISA var medbragt! De tog afsted søndag kl. 07.00, så de nåede ikke at sove meget, men svævede videre på deres bryllupssky hele ugen! Parret kan varmt anbefale at tage af sted lige efter brylluppet, da man ikke når at falde ned efter brylluppet og festen.

Læs mere om bryllupper i Danmark her: