En hel eftermiddag var hvad der var sat af til at tre af de allerdygtigste frisører kunne udfolde deres kreative evner, og dermed vise forslag på nogle af forårets mest spændende frisurer. Vi befandt os i Klippestuen Z/s lækre salon på Frederiksberg, hvor der blev tryllet med håret. Resultatet du se på disse sider, hvor du finder inspiration til din brudefrisure. Her er noget for enhver – klassisk brudehår, vilde og vovede lokker og enkelt og stilrent look. Frisøren havde fornøjelsen af at sætte Louise meget lange, lyse, velplejede og kraftige lokker med naturkrøl. Louises makeup er lagt af Makeup artisten Herløv fra Lancome. 

fotograf-bryllup-Brudens-forberedelser

* Grundmakeupen består Maqui-Édat, 03 Beige Diaphane, som giver huden en naturligt strålende klar finish. Ovenpå løs pudder, Poudre Majeur Excellence 01 Translucide. 

* Rougen som undersøtter Louises gyldne glød er Blush Subtil 08 Brun Roche 

* Brynene er tegnet op med øjenbrunsblyant Brun 12. På øjenlåget liggeren guldfarvet Color Focus 108 Casque D’0r, som også lægges under de nederste vipper og i globelinien ligger den grønne Color Focus 116 Solei Vert. Øjet er indrammet afblyanten Kohl Bronze. Mascaraen forlænger Louises egne lange og buede vipper, den hedder Extencils Brun Vertigo 02. 

* Tryllepudderen Poudre Majeur Excellende Blanc Neige 10, er brugt under brynene og som highlighter T rougen. 

* Læberne er tegnet op med Crayon Contour Pro Beige Noisette 201, lazbestiften i den brunlige nuance hedder Rouge Absoulu Créme Soft 265, og ovenpå ligger glossen Lip Brio Luxe d’0r 201 med små guldpartikler i, som fremhæver læberne. 

Denne frisure er kreeret ved at lave store pukler/krøller sat højt oppe hovedet. Stilen er elegant og klassisk og kræver et rimelig lang hår.

Rokokofrisure – en meget elegant og nytænkende frisure til bruden som tør lidt mere. Håret er sat lok for tok og hvide roser er elegant sat ind i. 

Her vises en meget casual frisure, som passer perfekt til en enkel kjole. Håret krølles med jern, og sættes tilfældigt med nåle, dernæst er roser flettet ind. Som det sidste er frisuren sprayet så den holder hele bryllupsdagen igennem. 

Pia har her lavet en klassisk brudefrisure. Bag til har hun lavet “bananen” som er touperet for at få den til at fylde. Skilningen er lavet af zig-zagede totter, og de lokker som hænger elegant ned i hver side, er glattet ud med et fladjern og voks. Som prikken over iet er lyserøde roser nænsomt sat i.

enkel og eget elegant.

Denne frisure er rimelig enkel og eget elegant. Det begyndte med sn hestehale, hvor lokker af hår er blevet taget enkeltvis og sat op på kryds og tværs. For at bryde det mørke hår, er der sat spænder med ivide perler i. Det giverfrisuren noget mere kontur.

Frisuren her er yderst stilfuld og utraditionet. Her er igen lavet en hestehale, og Louise Q’s naturkrøl bliver udnyttet til en form for let og krøllet fletning. Der er brugt nogle usynlige hårnåle for at frisuren kan holde. Et smukt perlediadem er sat som kronen på værket. Louise Q’s mørke manke betegner frisøren som et godt hår, der er meget af det og det er meget kraftigt, og så har det nogle helt vildt flotte naturkrøller.

makeup er lagt af Anne Adamsen fra Lancome. 

* Som en god baseblev brugt en smule dækcreme, Palette Mix under øjnene, ved ydre øjenkrog, ved næsefløjen og ved mundvigene. Der blev brugt en cremefoundation i samme tone som Louise P’s hud, i samme tone som Louise P’s hua, Poudre Majeur Excellence 01 Translucide ligger som et fint lag ovenpå. 

* Rougen hedder Blush Subtil 09 og er lagt lige under kindbenene for at fremhasve disse. 

* Somøjenskygge liggerColor Focus 202, en lys farve som lagt lige under brynet for at løfte og forstørre øjet. Den blommefarvede Color Fokus 218 ligger i globelinie yderste del af globelinien, samt et langs de underste vipper. Øjet er rammet ind af en sort/brun kohl blyant. Mascaraen er Volumicils, som giver masser af fylde og volumen. 

* Til at tegne læberne op, er der brugt en brun/rosa lipliner, Crayon Contour Pro 206, læbestiften er i samme farve og hedder Rouge Absolu Creme 81. Ovenpå den er lagt en tranparent lipgloss, som giver en flot finish og giver læberne et fyldigere look. 

Inas hår betegner frisøren Pernille som et normalt skandinavisk hår. Hvilket vil sige at det er fint og glat og i dette tilfælde skulderiangt. 

bryllup-Sebber-kloster

Lisbeths makeup er lagt af Herløv fra Lancome. 

* Grundmakeupen består Eggacernes ongue Tenue Beige Pastel 01, Concealer duppes under øjnene for at dække mørke rander. Derefter lægges Touche Liberte 02, som er en let foundation, så fregnerne ikke V, skjules. Og ovenpå løs pudder, Poudre Majeur Excellence 01 Translucide. 

* Rougen hedder Blush Focus creme- pudder i farven Orange Fizz 01. 

* Aføjenskygger ligger de orange/røde nuancer Color Focus Take 231 og Color Fokus Me 232 i yderste del af globelinien, samt et langs de underste vipper. Øverste vippekant er tegnet op med Kohl Brun Cuivre. Mascaraen hedder Amplicils, den både tætner og forlznger Inas vipper. 

* Igen er der brugt “vidunder- pudderen” Poudre Majeur Excellende Blanc Neige 10, som er lagt under brynene og som highlighter over rougen. 

* Læberne er tegnet op med Crayon Contour Pro Beige Noisette 201, læbestiften er en flot rødbrun Rouge Absoulu Créme Soft Brun Sépia 76, og ovenpå ligger glossen Lip Brio Luxe d’0r 201 med små guldpartikler i. 

Læs mere her: