Invitationer:  Invitationerne lavede parret selv. De blev holdt i farverne lilla og råhvid, som var de gennemgående farver til brylluppet. Invitationerne var håndskrevne og med en brændt kant.
Kirken:  Parret blev gift i Ansgars kirken i Aalborg.
Præ- og postludium: Præludium: “Here Comes the Bride”
Postludium: “Bryllupsmarchen”
Salmer:  “Op al den ting”, “Jeg ved en rose så favr og fin”, “I blev skabt som mand og kvinde” og “Det er så yndigt”.
Transport fra kirken:  Parret kørte i en ny restaureret hestevogn. Det var ejernes første bryllupskørsel.
Fotografering:  Stine Bro tog billederne, og parret er meget tilfredse med billederne. Prisen var inklusiv kørsel mellem Mørke og Aalborg (tur/retur).
Reception:  Parret holdt reception i haven, hvor festen også skulle holdes. De serverede først velkomstdrink, som var rosèvin med frosne bær. Derudover var der jordbær med forskelligt chokolade, forskellig slags melon, chips og bryllupskage og kolde øl og vand.
Feststedet:  Festen blev holdt i et telt i gommens’ forældres have
Menuen:  Forret: Laksetallerken med rejer, grøn salat, urtedressing og flûtes. 
Hovedret: Oksemørbrad med flødekartofler, blandet salat og grøntsagstærter. 
Dessert: Bryllupslagkage fra Ryåis
Antal gæster:  44 (1 barn på 12).
Bordplan:  Hestesko.
Brudens tøj:  Kjole og slør blev købt på tilbud i Paynotis i Vejle. Den samlede pris for kjole, skørt, slør, tilretning og forsendelse blev cirka 7000 kroner. Paynotis kan varmt anbefales.
Frisure & make-up:  Bruden fik sat håret ved Lassen og Eriksen i Aalborg. Make-up og prøveopsætning. Håret sad meget flot, men sløret var desværre ikke sat ordentligt fast, så det hoppede op i løbet af aftenen. Det var dog heldigvis noget, bruden selv kunne redde.
Gommens tøj:  Gommen havde smoking på med tilhørende vest og kravatte. Tøjet var købt hos Vagn Larsen i Aalborg. Skoene blev købt i Italien sommeren før.
Brudepige & forlover:  Bruden havde ikke deciderede brudepiger, men dog to veninder som hjalp hende i tøjet inden kirken. Gommen havde sin bedste ven som forlover, men han havde ingen deciderede opgaver. 
Ringene:  Ringene er i hvidguld og var oprindeligt forlovelsesringene. Herreringen er helt glat, mens der i dameringen blev i sat 2 diamanter og 1 safir.
Buketten:  Buketten blev holdt i hvide og lilla farver. Det var dog ikke de lilla blomster, parret havde bestilt, der kom i buketten, men den var skøn alligevel. Buketten blev købt hos Blomsterhallen i Aalborg.
Borddækning:  Bordene var dækket med lilla velurduge. Blomsterne var råhvide roser i champagneglas. Bordkortene var lavet i stil med invitationerne og hver af dem indeholdt en personlig hilsen til hver gæst. Parret havde lavet fuglefrøsposer i stedet for risposer; de var lavet i tyl, og rundt om dem var der bundet et råhvidt silkebånd.
Musikken:  3 unge fyre, som spillede i 9 timer. De var super gode og kan helt klart anbefales.
Toastmaster:  Gommens’ ene onkel. Han blev valgt, fordi parret vidste, at han var god. Hans opgaver bestod i at præsentere hvert indslag og styre rækkefølgen.
Taler & sange:  Gommen holdt en utrolig smuk tale for bruden (faktisk var hun næsten den eneste kvinde i teltet, der ikke tudede) bruden holdt også en kort tale for gommen, som han blev glad for, da han ikke havde ventet det.
Bryllupskagen:  Bryllupskagen lavede parret selv. De brugte Bettys opskrift med hindbær og toblerone, og den var utrolig lækker.
Overnatning:  Parret overnattede på hotel Phønix i Aalborg. Det gjorde de, fordi de skulle have overnattende gæster i deres lejlighed, og fordi det for dem var den rigtige måde at tilbringe bryllupsnatten.
Morgengaven:  Bruden gav gommen et nyt dørskilt, en holder til vielsesattesten + en bog om Sydafrika. Bruden fik en smuk halskæde.
Bryllupsrejsen:  14 dage i Sydafrika.
Pyntning af hjemmet:  De overnattende gæster havde været i gang med læbestift og tandpasta på alle ruder og spejle. Kattens legetøj lå mange underlige steder. Der var havregryn i potteplanterne og i sengen. Hovedpuderne lå i fryseren. ;en det var nu meget harmløst det hele
Bryllupsbog:  Parret havde en gæstebog, som de havde købt i Italien sidste sommer. Og de fik nogle utrolige dejlige hilsner i den.
Bryllup i Aalborg

Læs mere om skønne bryllupper her: