Vossevang Kro bryllup
Kirken:   Tibirke kirke. Kirken er en flot lille kirke, der ligger lige midt i en samling træer. Foran kirken er der en plads hvor alle gæsterne kunne parkere – og sige farvel til parret før de tog afsted til fotografen.
Salmer:   “Jert hus skal I bygge”, “Det er så yndigt at følges ad” og “Kærlighed fra gud”. Salmerne er en tradition i familien. 
Transport fra kirken:   Mads Skjerns bil (fra Matador)
Fotografering:  Vi bookede de kreative passionerede bryllupsfotografer fra København til vores bryllupsfotos.
Feststedet:  Vossevang Kro ved Ølsted. Brudeparret kan absolut anbefale Vossevang Kro. Kroen er en gammel rød bondegård, der er totalt istandsat så oprindeligt som muligt. Stedet er meget romantisk! Hele vejen igennem planlægningsprocessen har ejerne af kroen, været meget hjælpsomme. Brudeparret har haft en del spørgsmål undervejs, som de med glæde har besvaret hver gang.
Menuen:   Brudeparret havde aftalt med kroen, at de gæster, der ikke skulle klæde om inden festen, kunne komme fra kl. 15.00. Der stod så kaffe, the, øl og vand fremme til selvbetjening.
Forret: Lakseroulade i noritang med krabbekød og muslinger. Anrettet på salat med kørvelolie.
Hovedret: Helstegt kalvemørbrad med sauté af svampe, tre slags garniture, flødebagte kartofler og urtesauce.
Dessert: Nøddekurv med tre slags is med friske frugter og bær coulis.
Kaffe: Kaffe med cognac og likør. Medbragt overflødighedshorn.
Natmad: Pølse og ostebord med diverse brød.
Til alt var der husets vine etc.
Bordplan:  Et L formet bord, hvor brudeparret sad på den lange side. 
Brudens tøj:   Kjolen blev købt hos Alexandra i Hillerød, hvor bruden fik den bedst tænkelige betjening. Bruden havde valgt en kjole, der var et nummer for stor, og da butikken havde fået kjolen hjem fra udlandet og kun i str. 38, var der ikke andet at gøre end at rette kjolen til.
Kjolen er brudens drømmekjole, egentlig helt enkel med perler i en stribe hele vejen ned foran. Mellemstørrelse slæb og dyb udskæring i ryggen, hvorpå der sidder tre roser.
Tilbehør: en taske. Men tasken vakte stor begejstring.
Derudover havde Henriette et brugt strømpebånd på, som hun greb, da en kusine blev gift for fire år siden. Undertøjet forbliver gommens’ hemmelighed.
Frisuren:  Brudehåret blev sat af Klippekompagniet i Hørsholm, som er meget dygtige og bestemt kan anbefales. 14 dage før brylluppet blev brudens hår klippet, og hun fik lavet striber. Desuden lavede de en prøveopsætning. På selve dagen kom de hjem og satte håret.
Make-up:  En af brudens veninder lagde make-up.
Gommens tøj:   Kjolesæt blev lejet i Hillerød
Buketten:  Brudebuketten var fra Arkadenblomster i Helsinge. Buketten var en mellemstor løst bundet buket i orange og bordeaux farver. Buketten matchede blomsterne i brudens hår, oppyntningen i kirken og brystbuketter til gom, brudens mor, forloveren og gommens far.
Borddækningen:  Vossevang Kro stod for dækning af bordet. Men bruden havde selv lavet bordkortene, som var bourdeaux karton skåret ud som roser (idéen stammer fra Pinterest, og lignende roser kan ses på hendes hjemmeside), og med en velkomstsang skjult i rosen. Desuden var der små risposer, med vaskede grødris, på bordet. De var bundet godt sammen, fordi de kun var til pynt.
Musikken:  En lidt kedelig oplevelse….Derfor hverken navn eller nummer!
Bryllupskagen:  Brudparret havde bestilt et overflødighedshorn hos Gadekærets konditori i Helsinge. Den var ganske udmærket.
Morgengaven:  Killing
Bryllupsrejsen:  Parret valgte at blive hjemme, da de ikke ønskede at rejse uden deres tre år gamle datter. Desuden skulle bruden i gang med et nyt job kort efter brylluppet.
Pyntning af hjemmet:   Det lykkedes ikke nogle af gæsterne at få fat i en nøgle til parrets hjem. Men gommens bedste ven havde forandret parrets røde parabol til en mariehøne ved hjælp af en dåse sort spraymaling.
Mit job er at fortællehistorien om jeres bryllup på en måde

Mere om bryllup her: