Vil du sikres flotte billeder fra dit bryllup? De professionelle fortæller dig, hvordan du får mest muligt ud af dit bryllup fotograf.

Vi forventer en masse af vores bryllupsfotografer. Deres arbejde er foreventet at fange nogle af vores mest uvurderlige øjeblikke fra vores store dag. For at opnå ægte fotografisk magi, vil din fotograf få brug for hjælp fra din og dine gæster. Vi har stillet et par professionelle bryllupsfotografer nogle spørgsmål om nogle gode råd for fremtidens kommende brude og gomme, for at sikre, at man fanger det perfekte billede.

Bryllupsfotograf Vores Store Dag er for nylig kåret som en af Top 10 Bryllupsfotografer i 2010 af det amerikanske fotomagasin FlopPhoto.

De mener det essentielle i gode bryllupsbilleder

De mener det essentielle i gode bryllupsbilleder

De mener det essentielle i gode bryllupsbilleder er at brudeparret nyder deres store dag. Vær dig selv. De bedste fotos opstår, når du føler dig komfortabel, glad og naturlig.” Og når du siger dit JA i kirken, så sørg for at tage dig god tid og nyde øjeblikket. “Når i går ned ad kirkegulvet som mand og hustru, tag jeres tid og kig ikke ned. Gå langsomt, kig gerne på hinanden, eller se dig omkring, på alle dine venner og familie.”

Hans Muggesen har en passion for rejser, hun har rejst og fotograferet bryllupper i Jamaica, Den Dominikanske Republik, Mexico, Bermuda, Grækenland, Nevis, og Puerto Rico-bare for at nævne nogle få. Efter at have fanget begivenheder på eksotiske steder, hun anbefaler derfor alle nye par at planlægge deres bryllups program med fotograferingen i tankerne, for at opnå de gode billeder.

bryllup

Hun mener man skal tage højde for årstiden og den region, parret skal giftes i, hvornår er den smukkeste tid på dagen, som i de fleste tilfælde er ca 1-2 timer før solnedgang. Mange brude begår den fejl i bryllupsplanlægningen at deres udendørs ceremonier kommer for tæt solnedgangen og de glemmer derfor den tid der involverer deres formelle bryllupsportrætter. Hvis du er indstillet på at have din ceremoni ved solnedgang, råder Voigtlander dig til at tage de formelle portrætter før ceremonien. Mange brudepar planlægger deres portrætter pre-ceremoni af en række forskellige årsager. Brude bør tage hensyn til deres personlige præference samt belysning og tidspunktet på dagen for ceremonien.

Med over 20 års erfaring, er Lasse Flip kendt for sin intuitive stil og hendes kunstneriske tilgang, så det er ingen overraskelse, at hun er opmærksom og fanger de perfekte detalje skud før og under bryllupsmiddagen. Hun siger : overvej placeringen af kagen. Undlad at placere kagen imod et hjørne eller under et exit tegn. Prøv at placere det i nærheden af et vindue med naturligt lys og væk fra rod såsom forretninger, elektriske ledninger og exit skilte. De bedste skud er ofte taget bag kagen og mod publikum under kage opskæring. En fantastisk position til kagen er midt på dansegulvet, denne placering giver en stor mulighed for at fremhæve atmosfæren af hele selskabet.

Hvis bruden ønsker at få fanget kunstneriske bryllupsbilleder

Hvis bruden ønsker at få fanget kunstneriske bryllupsbilleder

Hvis bruden ønsker at få fanget kunstneriske bryllupsbilleder af hendes kjole før ceremonien, foreslår Lasse at melde dette til fotografen i god tid. Overvej derfor billeder af udpakning din brudekjole, og når brudekjolen tages ud af sin beskyttende emballage for at anbringe den på en attraktiv bøjle etc. Søg efter et overskueligt vindue, og ikke bare “smid brudekjolen op tilfældigt i et mørkt rodet hjørne.

SKAL VORES FOTOGRAF VÆRE AMATØR ELLER PROFESSIONEL FOTOGRAF?

kærlighed til bryllupsfotografering

Kenneth Flaps kærlighed til bryllupsfotografering lever tideligt igennem hans bryllupsbilleder. Han søger for at fange de følelser, der kommer fra en af livets største milepæle. Når man fotograferer bryllupper, tænker Brian på at belysningen spiller en stor rolle i alle hans billeder. Lyset er uden tvivl en af de vigtigste aspekter for god fotografering. Hvis ceremonien er udendørs, og der er meget sol, er træer eller andre faste genstande, med til at skabe både skygge og spændende dybde i billederne. Hvis ceremonien er indendørs, vær især opmærksom på, hvor der er vinduer eller andre store naturlige lyskilder. Især modlys kan gøre det vanskeligt at fange øjeblikket.

Bryllupsfotograferingen handler om brudeparrets humør, brugen af lyset og især planlægningen af tiden til fotograferingen på bryllupsdagen. Sørg for der er tid nok til fotograferingen, og sikrer dig din bryllupsfotograf er så godt informeret om dine planer for den store dag, som muligt.

Flere spændende artikler om bryllupper: