Invitationer:  De var lysegrønne, som når bøgen springer ud, på ydersiden, en rose var skåret ud, mørkegrønt crepepapir var sat på så blade og stilk var mørkegrønne, hvidt papir på indersiden så selve rosens hoved var hvidt. På indersiden stod så også teksten.
Kirken:  Terslev Kirke, nord for Haslev
Salmer:  698 – Morgestund har guld i mund vers 1-3; 167 – Hil dig frelser og forsoner; vielsen; 12 – Op al den ting som Gud har gjort; 698 – Morgenstund har guld i mund vers 4-5.
Transport fra kirken:  Parret blev kørt væk i en lysegrøn Cadillac fra 1953. Bilen er ejet af en bekendt.
Fotografering:  Bryllupsfotografering blev leveret ved Sjælland fotograferne. Vi er meget tilfredse med resultatet.
Reception:  Parret holdt ikke reception.
Feststedet:  Haslev Hallens festlokale. Det er et OK sted at holde fest og parret
Menuen:  Forret: Laks og rejer med rejedressing, samt asparges og hjertebrød.
Hovedret: Kronhjort, vildt sovs, hvide og brune kartofler, forårsløg samt waldorfsalat og tyttebær.
Dessert: ½ melon med frugter og rørt is.
Antal gæster:  54 gæster, 44 personer over 18 år samt 10 personer ml. 10 og 18 år. Børn under 10 år var ikke inviteret med da parret gerne ville have lidt ro til festen, samtidig med var det en mulighed for småbørnsforældrene at feste uden at være nødsaget til at køre hjem tidligt, da børnene var trætte og ”umulige”.
Bordplan:  E – form. Der sad 10 mennesker ved højbordet, da alle parrets forældre er skilt og har nye mænd/koner. Da rummet er stort nok til at det kunne lade sig gøre, var det den bedste løsning, da de på den måde kunne have alle deres forældre omkring sig.
Brudens tøj:  Kjolen – ABC Brudekjoler i Mogenstrup Sløret og skørtet er købt samme sted som kjolen. Skoene er købt hos Bianco sko i Næstved. En beige sandal med kun 3 smalle remme (½ cm.) over foden. Undertøjet er købt hos Emma Lingeri på Gl. Kongevej. Strømpebåndet er købt hos Inger Raagaard i Næstved.
Frisure & make-up:  En bekendt til brudepigen satte håret. Hun satte samtidig den ene brudepiges hår. Make-up: Brudens makeup-trold var ligeledes en bekendt til brudepigen Pernille. Hun lagde prøvemakeup, det var helt perfekt, den blev lagt i lilla nuancer, som passer til brudens overdel på kjolen. 
Gommens tøj:  Et sort sæt købt hos Mr. i Næstved storcenter. Der hørte vest og plastron med til sættet.
Brudebørn:Ingen 
Brudepige & forlover:  Brudepigerne var brudens bedste veninde, som bruden har kendt siden skolen og gommens søster. Hun spurgte om at få lov til at være brudepige, så det skulle hun selvfølgelig have lov til. Deres opgaver var bare at rette kjole når der var brug for det. 
Ringene:  Brudens stedmoders søn har lavet ringene. Han er guldsmed hos Georg Jensen, hvorfor han staks blev spurgt om han ville lave ringene. Han har ført lavet smykker til familie. Han ville meget gerne lave parrets ringe og de mødtes en aften, hvor de inden havde talt om i telefon, hvad parret nogenlunde kunne tænke sig. Han havde medbragt nogle tegninger til dameringen og parret faldt begge for den samme lige med det samme, De var glade for, at de ikke var faldet for hver sin. Aftenen gik så med at tegne den maskuline udgave til herreringen. Det tog sin tid. Den er ”bygget” til det, men Kenneth mente at det ville være for feminint. Ringene som er af 18 karat guld og med hvidguldstråde snoet rundt om det stykke der skal være øverst på ringen. Der er en 0,04 karat diamant i dameringen.
Buketten:  Det var en mellem størrelse brudebuket holdt i hvide farver med et let vandfald. Der var hvide roser, cowboy-roser og hvide kalajer. De 3 brystbukketter samt en lille buket til brudepigerne kostede sammen med 4 meget store og 2 mindre borddekorationer
Borddækning:  Alt var holdt i lysegrøn, mørkegrøn og hvid. En nervøs velourdug i hvid, hvidt porcelæn. Høje sølvlysestager med mørkegrønne lys. På brødtallerken stod en stor mørkegrøn med en lille hvid serviet foldet som den klassiske vifte. Bruden havde kreeret en ”bordbog”, hvori der stod forventet tidsplan, menu, velkommen samt velbekomme sange og ikke mindst en bordplan.
Musikken:  En bekendt af gommens familie spillede musik på sine keybords mv. Musikeren er ofte blevet brugt i parrets familie, så de kendte ham i forvejen og var ikke i tvivl om at de skulle bruge ham til deres fest. 
Toastmaster:  Brudgommens far var toastmaster, hans opgave bestod i at koordinere med køkkenpersonalet, så der ikke kom en tale, i det øjeblik de var klar til at servere maden. Hans nr. stod også på indbydelsen, så det var muligt for folk at ringe og fortælle at man ville have sang eller en tale ind i tidsplanen.
Taler & sange:  Parret fik sange fra gommens søster og bror, Gommens forældre og den klassiske talerække.
Bryllupskagen:  Brudens mor havde efter aftale fået fuldstændig frie hænder til at lave kagen som var FANTASTISK flot.
Overnatning:  Parret overnattede hjemme. De ville ikke ofre penge på et hotelværelse hvor man kun er nogle få timer. Samtidig er det ikke skyggen af et hotel i Haslev, så de ville skulle til Næstved eller Køge og så kunne de lige så godt tage hjem til sig selv.
Morgengaven:  Bruden gav gommen en Zippo-lighter, hvor der var indgraveret. Den fik han umiddelbart efter forretten, hvor bruden holdt sin tale for gommen. Bruden fik næste morgen et par hængeøreringe af gommen i 14 karat guld med hvidguld på samt en broche ligeledes i 14 karat guld og hvidguld.
Bryllupsrejsen:  Parret tog en afbudsrejse til Tenrife en uge – for mere ferie kunne de ikke tage pga. arbejdet. Det var en fantastisk tur, hvor parret både var ude og se hvaler og på vulkantur.
Pyntning af hjemmet:  Oppyntning af hjem: Der var ingen oppyntning. Men naboer havde næste morgen stillet noget rødvin til parret. Parrets 2 katte var blevet dårlige af den megen tun de havde stillet til dem som deres festmad, så de havde kastet op ud over halvdelen af sengen, så parret skulle hen og skifte sengetøj alligevel og vaske dyner.
Bryllupsbog:  Parret laver en i papirsform med polterabend, forberedelser, festen og rejsen. 
 

Bryllup artikler fra Danmark: